Retstrikket turban // gratis opskrift

Strikkeopskrift // en flæsedrøm

REKLAME

24794f4f-496c-4b26-9c76-a945ec20a39bSå er opskriften på En flæse drøm endelig klar til salg. Det er en opskrift som jeg virkelig håber i tager rigtig godt i mod. Både jer og mine teststrikkere har knoklet for at få en meget fin opskrift klar til jer.

Kjolen er en hver flæse og danse glad piges store drøm. Det er nemlig sådan en kjole som rigtig kan få sus i skørterne, når man danser rundt. Bare se hvor Oline kan få skørtet til at suse.

11fa4d09-b72d-4976-9f72-b9d7fbd6b23f

Det susende skørt kommer nok også til at sætte den mest tålmodige strikker på prøve. Sus i skørterne kræver nemlig mange masker, så der er dømt tv strik for alle pengene. Men jeg lover at resultater er de mange masker værd. Du får nemlig en kjole som dit barn rent faktisk gider gå med.

Jeg har valgt at få kjolen strikket op i henholdsvis Duo og merino uld fra Sandnes garn. Duoen er et blandingsgarn, bestående af både uld og bomuld, så det er perfekt hvis man har en lille uldhader som barn, eller hvis man bare vil strikke en lidt mere forårs/sommervenlig version af flæsedrømmen.

Håber i vil tage godt i mod opskriften, og jeg glæder mig meget til at se en masser små søde piger i deres flæsedrøm kjoler inden længe. Måske nogle endda kan nå at få en klar til jul.

Som altid kan opskriften købes lige her.

Er du vild med billederne taget af Oline, så kan jeg varmt anbefale dig at booke en foto seance med Sisse Langfeldt, hun er nemlig kvinder bag de helt igennem fantastiske billeder.

69076d33-4741-47f0-b317-69f57af086021

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retstrikket turban // gratis opskrift