Når far vasker tøj

Oline, en flæsedrøm og spilanbefalinger

19768a0a-003a-4bb1-8cf3-250aaf8b60caNu går der ikke længe inden opskriften på en flæsedrøm er færdig. Mine teststrikkere arbejder på højtryk og kæmper en brav kamp mod de mange masker. Skørtet volder dem lidt problemer. Ikke fordi det er svært at strikke, men ganske enkelt fordi det består af rigtig rigtig mange masker. Der er dømt tv strik til den store guldmedalje kan jeg godt love jer.  Men det bliver godt. Rigtig godt endda, og jeg er ret sikker på at kjolen bliver et kæmpe hit hos kjole glade piger.

Jeg skal også snart have en til Ebba på pindene. Skal bare lige tage mig sammen til at tage kampen op i mod de mange masker, og så har jeg lige et par projekter jeg skal have afsluttet inden jeg tillader mig selv at slå op til et nyt projekt.

I anledning af det var søndag og godt vej udenfor i førte Oline sig hendes version af flæsedrømmen, og tog et lille spil ludo med hendes mor. Eller lulu som hun kalder det. Det lyder simpelthen så sødt at jeg næsten ikke nænner at korrigere hende. For min skyld må hun gerne kalde ludo for lulu resten af hendes liv.

Det forøvrigt så hyggeligt at hun har nået en alder hvor hun gider spille spil. Indtil spiller vi ludo/lulu og vendespil på livet løs, men vi kunne faktisk godt tænke os lidt flere spil at kaste os over, så hvis i har tips til spil som kan fange en en næsten 6 årig 0 klasses piges interesse, så sig endelig frem.

2a3949b5-e820-4b19-9818-1f4a5ba40b86

 

 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når far vasker tøj