DIY med Olinesmor

Et styk verdens nemmeste nederdel

afa0c417-9ecd-4f00-993f-63c8000538f2Lige fortiden får jeg syet rigtig meget. Det er ligesom det eneste jeg rigtig kan koncentrere mig om fortiden. Fuld fart på symaskinen og en podcast i ørerne, så er jeg flyvende. Alt andet gør mig rastløs.

For første gang i over et år er der negativ balance i min stofbunker, og jeg tænker at jeg snart godt kan forkæle mig selv med noget nyt stof. Jeg havde ellers givet mig selv forbud mod at købe med stof, så længere jeg ikke fik syet noget af det jeg havde i forvejen, men nu hvor der rigtig er kommet gang i symaskinen, så skal der vist snart indkøbes nye forsyninger. Har allerede flere forskellige metervarer i kikkerten, som fx denne røde viscose, som jeg godt kunne forestille mig at sy en kjole i. Skal bare lige have fundet den perfekte mønster, og så ellers overveje hvilke små ændringer jeg skal lave.

I dag satte jeg mig så til symaskinen og så syede jeg mig lige en nederdel efter min egen DIY. Verdens nemmeste nederdel til mor kaldte jeg den i sin tid, og det er faktisk ikke engang løgn. Den er virkelig nem at sy, og resultatet er altså bare så fint.

Nederdelen tager ikke mere end et par timer at sy, og den kan tilpasses alle former og længder. Så ingen undskyldning for ikke at kaste dig over din symaskine.

Jeg brugte noget viscose fra Stof og stil som jeg havde liggende. Stoffet er fint og falder rigtig smukt. Og så skal man jo ikke kimse af en omgang prikker. Jeg tror seriøst aldrig, at jeg bliver træt af prikker.

Diy’en på verdens nemmeste nederdel til mor finder ud lige her, og hvis du kunne tænke dig at strikke flæseblusen på billedet, så finder du opskriften lige her.

b25e8bdb-67a9-47bb-9fcd-2fbb5d7cc6991

 

 

7 kommentarer

 • Christine

  hej har du en link der fungerer til denne opskrift? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Så virker linket. Ellers kan du altid gå i menu linjen der ligger fungerende links til alle min DIY

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Sikke dog et lækkert sæt! Men er det bare min computer der driller, eller virker linkene til nederdelen og blusen ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin. Den gad jeg godt kaste mig over. Den eneste undskyldning er, at dine links desværre ikke virker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kære Camilla
  Du skrev at man godt måtte skrive ideer til diy
  Jeg drømmer om løse bukser til mor med glimmer elastik i taljen 😘😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY med Olinesmor