Etsy mønster // en fin kjole

Set på nettet // bolig # 2

bolig1

1.Stol fra Ton  1916 kr // 2. Sofa fra Sofakompagniet 5999 kr // 3. Messing skjuler fra Skultuna 638 kr // 4. Lammeskind fra Bloomingville 949 kr // 5. Sofabord fra Gubi 5195 kr // 6. Velour puf fra Sofakompagniet 1999 kr

Midt i al min elendighed har jeg alligevel fundet lidt overskud til at surfe lidt rundt på nettet, og denne gang har jeg fundet en masse fine boligting til jer.

Spisebordsstolen fra Ton er simpelthen så fin, og jeg overvejer faktisk om den ville passe ind til vores nyindkøbte Wegner stole. Vores spisebord kan nemlig rumme 6 stole og indtil videre har jeg kun købt 4 af Wegner stolene, og jeg tænker faktisk at det kunne være lidt sjovt at blande lidt forskellige stole sammen.

Der går faktisk næsten ikke en uge hvor jeg ikke kigger forbi Sofakompagniets hjemmeside og drømmer mig væk i alle deres fine sofaer, og den anden dag opdagede jeg denne fine sag. Hold fast hvor er den bare smuk, og den ville simpelthen passe perfekt ind i vores stue. Er vild med både designet og farven på velour stoffet.

Som før skrevet er jeg altid på jagt efter skjulere til mine rigtig mange grønne planter. Selvom jeg er lidt over den første messing forelskelse, så kan jeg alligevel ikke lade være med at synes at skjuleren i netop messing fra Skultuna  er lidt fin.

Lammeskindet fra Bloomingville har simpelthen den fineste farve, og jeg kunne lige se det ligger over vores daybed med det karry farvede liberty betræk.

Jeg har længe været på jagt efter et nyt sofabord. Lige nu har jeg de små runde bakkeborde fra Mater, og dem kunne jeg godt tænke mig at få op i vores sofaværelse i stedet hvor jeg er ved at indrette et lille hyggehjørne. Jeg har endnu ikke fundet det hele perfekte, men glasbordet fra Gubi er noget nær det mest perfekte jeg længe er støt på. Elsker formen på det, og så er jeg lidt vilde med glasborde fortiden.

Velourpuffen fra Sofakompagniet ville simpelthen passe så fint ind i vores stue og de mange rosa toner som allerede er begyndt at brede sig (drømmer faktisk også at male min mint farvede væg lyserød).

Håber i fandt lidt inspiration til hjemmet. I næste uge regner jeg med at byde på masser af fine ting til mor. Så glæd jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etsy mønster // en fin kjole