Om at blive slået hjem i ludo og en ny kjole

To fine kjoler

REKLAME

8d444ef9-9de3-4e71-9b02-6824f5d34002Ebba er blevet den lykkelige ejer af disse to fine kjoler fra Krutter, og det er hun temmelig glad for. Hun er nemlig gået hen og blevet en vaskeægte kjole pige, og hver snit hun ser, der tager hun sit tøj af og hopper i en af hendes søsters kjoler.

Faktisk er det gået hen og blevet noget af de første hun gør når hun kommer hjem fra vuggestue. Moderen synes egentlig det er meget sødt. Især når hun stolt kommer svansende ned og råber bare højt “TADA” samtidig med hun lige svinger lidt med skørtet og går en lille catwalk.

Og jeg venter egentlig kun på at hun en dag åbner hendes mund og skriger til mig lige som hendes søster allerede gør: “DU BESTEMMER IKKE OVER MIG MOR”, når jeg forsøger at blande mig bare en lille smule i hvad hun tager på om morgen.

Lidt vemodigt. Det var jo nærmest i går at jeg træk en str 56 body over hendes lille krøllede krop.

Kjolerne er lidt små i størrelsen, så jeg kan kun anbefale at få en størrelse op. Ebba har fx str 3-4 år selvom hun stadig bruger str 92, og absolut ikke er verdens højeste barn, og den størrelse passer hende lige nøjagtigt. Egentlig så kunne hun faktisk sikkert sagtens havde brugt en 4-5 år med et lille opsmøg på ærmer.

Kjolerne er fra Krutter og kan købes lige her og her.

70e93aa0-9a68-4854-936f-fcc9885d0944

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at blive slået hjem i ludo og en ny kjole