Så blev pigerne vinterklar

Når man bare ikke kan få nok af flæser

Reklame

24794f4f-496c-4b26-9c76-a945ec20a39b

Okay jeg indrømmer det. Jeg er efterhånden kendt som en skør strikkedame, ikke med mange katte, men hende med alt for mange flæser. Jeg har flere gange lovet mig selv, at nu ville jeg stoppe med det. Altså at strikke flæser. Men af en eller anden årsag, så kan jeg bare ikke lade være.

Min næste strikkeopskrift bliver faktisk en stor flæsebonanza og meget passende har jeg valgt at kalde den “en flæsedrøm”. For det er lige hvad den er.

Kjolen er ved at blive teststrikket nu, og kommer forhåbentlig til salg om nogle uger. Kjolen bliver strikket op i Duo garn og merino uld fra Sandnes garn. Lige så begejstret som jeg er for flæser, lige så glad er jer for Sandnes garn. Fantastisk farver, lækker kvalitet og altid dejlig blødt lige meget hvilken kvalitet du vælger. Det garn kan simpelthen ikke anbefales nok.

11fa4d09-b72d-4976-9f72-b9d7fbd6b23fSom i kan se er det en kjole med rigtig mange danse potentiale

Kjolen blev luftet for et par uger siden, hvor vi var så heldige at have en lille fotosession med Sisse Langfeldt. Sisse har taget billeder af Oline for over 3 år siden, og nu tænkte jer at det var ved at være på tide igen. Især fordi jeg jo ligesom siden hen er kommet i besiddelse af endnu en lille pige.

Jeg er simpelthen vild med Sisse billeder taget af børn på deres egne præmisser. Jeg er ikke så meget til opstillede billeder af børn med blomsterkranse i håret i et opstillet miljø. Er er mere til billeder af børn som leger og har de sjovt.

Pigerne havde simpelthen en fest. Oline poserede som jeg aldrig havde set hende posere før. Normalt hader hun kameraer, men når man har Sisse bag kameraet, så er det åbenbart ikke noget problem.

Ebba havde krudt i numsen som altid, og stå max stille i sådan ca 2 sek ad gangen. Det kræver virkelig sin fotograf at få et ordenlig billede af hende, og jeg må nok indrømme at jeg var en anelse nervøs om der overhovedet var et eneste billede af hende der kunne bruges. Heldigvis blev mine bekymringer bragt til skamme. Sisse kan virkelig sit kram.

a365e9d5-0e62-451a-9547-1a784ca926f6Her er hun fanget i et af de få sekunder hun stod stille. Opskriften på nederdelen finder du lige her

Min store drøm var også at få et godt billede af både pigerne sammen og af os alle 4. I kan nok tænke jer til at det var ikke sådan lige til, men vi prøvede og jeg synes faktisk at både billedet af pigerne sammen og af os alle 4 er blevet ganske fine.

2bb95586-d6b7-42db-837c-1b1e0fa4b5b3Ja et helt traditionelt familiebillede blev det ikke, men vi elsker det alligevel

Hvis du også vil have Sisse til at tage billeder af dine børn inden jul, så skal du skynde dig for lige før jul drager hun til Australien og kommer først hjem om 3 måneder, så skynd dig endelig at sende hende en mail på info@imagesbylangfeldt.dk så vender hun hurtigt tilbage med information og priser.

acf35aa0-0317-4c22-9a50-fd5b8189c1d1Ebbas kjole finder opskrift på her. Olines nederdel og kjole finder du lige her og her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev pigerne vinterklar