Nyt om ørerne

Så blev pigerne vinterklar

cbc6e98b-ad1e-4007-aa35-60707322ddc3

 Er jeg den eneste der bliver frygteligt overrasket over HVOR dyrt det er at klæde to piger på til vinterens kulde. 2 x vinterstøvler, 2 x termostøvler, 2 x regntøj, 2 x termotøj, 2 x vinterjakke, 2 x flyverdragt, 2 x huer og handsker (som nok alligevel når at blive væk mindst 100 gange i løbet af sæsonen). Det løber dæleme op.

Heldigvis har vi ikke skulle ud og købe det hele. Noget går igen fra foråret, andet er arvet og så er der nogle enkelte ting som er købt fra nyt.

Termotøjet og vinterjakkerne kunne de nemlig heldigvis stadig passe og Ebba overtog Olines regntøj, som vi havde liggende. Jeg havde også håbet at hun skulle overtage den Ver de terre flyverdragt vi havde liggende, men desværre var den alt for stor til hende, og nu skal de dæleme nok passe at til næste vinter er den alt for lille.

Så vi har været ude og købe flyverdragter, huer og handsker  og vinterstøvler.

Flyverdragterne blev købt i den lokale Kvickly. Jeg må indrømme at efter jeg var en del af Friends kampagnen for et års tid siden, så er jeg blevet temmelig glad for det mærke. Både pga kvaliteten og prisen, men også fordi det er så skide nemt lige, at kunne købe det man mangler, når man alligevel er ude og handle. Og det er sagt uden at jeg overhovedet har fået en krone for det denne gang. Det er ganske enkelt en anbefaling helt fra hjertet.

dc4fda7c-febd-482d-932c-6cd5da3c11041

Flyverdragter fra Friends

Handskerne blev ligeledes købt i den lokale Kvickly. Pigerne er stor forbrugere af handsker fordi de ganske enkelt smider dem væk. Tror nok mindst vi mistede godt og vel 40 par handsker sidste år, som nu ligger og hygger sig i det store store handske hul, som de fleste børnehaver har,  og det er selvom de er plastret til med navnemærkater.  Med sådan et volumen, så må de altså ikke koste særligt meget.

Pigerne manglede også begge nye vinterhuer. Efter en del overovervejelse, som bla inkluderede hjemmestrik, endte jeg med at købe dem her, som er helt perfekte med deres inderfor af bomuld og yderskal af uld. Måtte indse at jeg ikke lige kunne nå at producere hjemmestrikkede huer, og desuden så har Oline også udviklet et kæmpe had til uld, så er det jo ligesom lidt svært.

Termostøvler blev de klassiske fra Aigle. Dem har vi snart haft en mange sæsoner, og dem har vi bare været så glad for, så hvorfor lave om på noget som bare fungerer.

Når det kommer til vinterstøvler så plejer jeg faktisk altid at købe Angulus, men i år har vi valgt Bisgaard til begge piger. Ikke fordi vi har været utilfredse med Angulus, men simpelthen fordi jeg tænkte at på vinterstøvle fronten der prøver vi simpelthen nået nyt i år.

30f307a8-26d5-469a-ab1e-bd300ebb35041

Vinterstøvler fra Bisgaard

Ebba fik dem her, og Oline blev den lykkelige ejer af disse skønheder, som jeg rent faktisk er temmelig misundelig på. De er simpelthen så lækre. Ville ønske de blev lavet i størrelse mor. Nogle der har bud et par støvler til mor i samme farve og med uldfor? Sådan nogle der er lige til at stikke i. Kan altså ikke med alt for mange snørebånd, og gerne lidt høje i skaftet som dem her.

Og så tror jeg ellers vi er klar til at kong vinter flytter ind og kaster lidt kulde over det regnvåde danske landskab.

DIY på nederdelen med seler finder  du  lige her

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt om ørerne