Efterårsferietid

Om at være besat af egostrik

a8722fdb-1e18-46f0-ab78-03d041d3e2a2Jeg har sådan lidt på fornemmelsen at jeg ikke er den eneste som er blevet en smule besat af egostrik. Er det ikke korrekt? Ellers lyver mine salgstal i al fald. Jeg lyver næsten ikke når jeg siger at 9 ud af 10 opskrifter jeg sælger at en egostrik opskrift, og det siger ikke så lidt, når jeg kun har lavet 3 af slagsen, og lidt over 20 børneopskrifter.

Og jeg forstår jer virkelig godt. Egostrik ROCKS.

Tænk at kunne strikke til sig selv i lige nøjagtig de farver og designs som klæder en og i lækkert garn. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har må ladet strik hænge i butikkerne enten fordi det var strikke akryl, bare ikke sad godt på mig eller fordi farven ikke var helt rigtig.

Det er slut nu. For nu strikker jeg det bare selv, og så får jeg det lige som jeg vil have det.

Derfor er min egostrik liste efterhånden også alen lang.

Et af de projekter som står allerhøjest på listen er en ny Mors yndlingscardigan. Der går ikke en dag hvor den cardigan er i brug, så jeg må vist hellere få en mere, så jeg kan skifte lidt imellem dem. Jeg skal bare lige have styr på garn og farve. Lige nu lurer jeg lidt på om jeg skal strikke en karryfarvet version i Gepards puno garn. Tænker at det kunne blive rigtig godt, og endnu en kæmpe garderobe favorit.

716b9dde-423b-424f-9727-c77af6cd8a2cJeg går også meget og overvejer den meget berømte bølgegenser, selvom jeg nok må indrømme at jeg har det lidt stramt med at man sådan bare lige slår en forretning op på at kopiere andres design. Jo jo Ganni skulle tilsyneladende have det helt fint med det, men alligevel så er der altså et eller andet der stopper mig med at gå i gang.

Et andet projekt som jeg også snart skal i gang med er en ny version af Mors flæsebluse*. Jeg har et par nye ideer til en ny  flæse, og et par andre små ændringer. Jeg tror jeg vil strikke en lavendel farvet version i Drops silke/mohair og deres alpaka. Den farve er simpelthen fantastisk smuk.

Begge garner er faktisk på tilbud lige nu, og kan sagtens bruges til at strikke den version af Mors flæsebluse*, som er allerede er til salg. Så får du verdens fineste flæsebluse til en meget billig penge.  Bare et lille tip som nu er givet videre.

Jeg går også og overvejer lidt om jeg skulle kaste mig ud i en ny omgang popcorn, og strikke Mors popcornbluse*. Jeg kunne fx godt forestille mig at strikke en blommefarvet version fx i det her garn. Kunne det ikke bare være fint?

Mangler du også et egostrik projekt eller vil du bare strikke til dine børn, så husk at du finder alle mine fine strikkeopskrifter på www.strik.olinesmor.dk*

PS. Hvis i sidder og undrer jeg over hvad det er for en strik der ligger i midten af bunken, så kan jeg afslører at det er en bluse, som lige om lidt bliver til min 4. egostrik opskrift. 

4892eb46-6967-474c-ab76-e9e9543c45e5

3 kommentarer

 • Jeg er netop kommet i gang med at strikke, og jeg er vild med det. Glæder mig til at have første ego projekt færdig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Åh jeg er forelsket i alle dine opskrifter og ved næsten ikke hvor jeg skal starte og begynde. Vil du strikke popcornblusen i en enkelt tråd af den blommefarvede og på hvilken pind mon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Ja bare en enkelt tråd. Jeg tænker en pind 4, men lav en strikkeprøve for en sikkerhedsskyld.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferietid