Ny version af Annes flæsenederdel

Efterårsferietid

793d6e8b-14e2-4f8e-a071-2c583aa94374Så blev det efterårsferie her i huset eller kartoffel ferie, som Oline meget stolt har informeret mig om at det også hedder. Det har hun nemlig lært i skolen. Hun har også lært at der er noget der hedder stenalderen, og hun er meget interesseret i at vide om jeg er så gammel at jeg kan huske stenalderen. Ahhh dog er mor gammel, men ikke helt så meget, kan jeg så informere hende om.

Glæderne ved at have et skolebarn.

Det er faktisk første gange i mange år jeg holder efterårsferie. Jeg tror faktisk vi skal helt tilbage til min studietid, og det er lige godt snart 14 år siden jeg gik ud af sygeplejerskeskolen med en autorisation som sygeplejerske i min hånd.

Det har aldrig sagt mig noget før jeg fik børn. Jeg sparede altid mine ferie uger sammen, eller holdte ferie når allerede andre var på arbejde. Det var jo mig fuldstændig ligegyldigt.

Så fik jeg børn, og det var stadig lige meget. Børnenes vuggestue og børnehave holder nemlig åbent i efterårsferien. Så var der jo ingen grund til lige nøjagtig at holde ferie den uge. Så hellere igen spare sammen, og tage på ferie til Thailand eller Vietnam.

Så fik jeg et skolebarn, og nu har efterårsferien lige pludselig en helt anden betydning. Jo jo skolens SFO har da ferie pasning, men jeg kan godt mærke at der en lille pige, som forventer ferie, og som sådan set også trænger til det.

Og det gør jeg også. Efter verdens dårligste sommerferie som efterlod mig med 1 uges sommerferie med Oline og hele 2 uger med Ebba, så trænger jeg i den grad til at have lidt tid sammen med begge piger.

Og at vi så også lige joines af deres far, så er der jo lige pludselig dømt total familie Danmark stemning her på matriklen.

Vi har ikke de store planer. Jeg fik nærmest stress, når jeg hører om alle de planer mange har i efterårsferien. Om alle de ting de skal nå. Jeg skal selvfølgelig ikke blande mig i hvordan man bedst holder sin ferie, det lader jeg helt og holdent være op til den enkelte, men jeg og min familie har i al fald brug for en uge, hvor vi absolut ingen planer har.

Måske kører vi en lille tur.

Måske tager vi på legeplads og måske endda i ZOO.

Måske kommer vi til at spise alt for meget kage.

Måske kommer pigerne alt for sent i seng, og står alt for tidligt op.

Måske kommer de til at se alt for meget netflix

Vi kommer helt sikkert også til at blive skide uvenner og trætte af hinanden allesammen.

Og jeg kommer også helt sikkert til at drikke alt for meget kaffe.

Måske ungerne river hovederne af hinanden eller måske bliver de hinandens bedste venner.

En ting  er dog helt og 100 % sikkert vi skal hygge os, og tage dagene fuldstændig som de kommer.

PS. Kjolen som Oline har på, er min nyeste strikkeopskrift, og jeg kan godt love jer, at den kommer i til at se meget mere til. Den er nemlig intet mindre end fantastisk.

38667f6b-b5f4-465a-a8bf-5a2778514ea3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny version af Annes flæsenederdel