Starten på en opskrift

Strikkebog anmeldelse og en lille konkurrence

REKLAME

03b9a754-9efa-4075-bb55-2a5f7d1b2a83

Jeg har fået den fornøjelse at få lov til at anmelde Nordic Dansk børnestrik, som kvinden bag Knit by Trine P Trine Frank Påskensen står bag. I indlægget her kan i læse min anmeldelse, og så kan i også vinde jeres helt eget eksemplar af Trines fine bog.

 

KONKURRENCEN ER SLUT

Trine var faktisk skyld i at jeg i sin tid begyndte at lave strikkeopskrifter. Jeg havde jo i lang tid strikket sådan ret freestyle, hvor jeg måske var inspireret af en opskrift, eller måske noget helt andet, hvor jeg så ændrede den, så den passede efter hvad jeg godt kunne lide, uden at skrive ned hvad jeg egentlig gik og lavede.

På den måde blev den allerførste version af Den lille basis dragt faktisk til. Jeg havde set en strikket dragt på nettet, som det var helt umuligt at finde en opskrift på, og så gik jeg ellers i gang med at lave en selv, og det kom der så denne lille dragt ud af. Den var i rigtig mange der var helt forelskede i, og der gik næsten ikke en uge, hvor jeg ikke fik et spørgsmål eller to om hvor jeg havde fundet opskriften til den, og når jeg så sagde at den havde jeg selv fundet på, så fik jeg altid opfordringer til at lave det til en opskrift.

Det gik jeg længe og tyggede på, og egentlig tænkte jeg at det var helt umuligt. Jeg anede jo intet på at lave opskrifter.

Så en dag, så jeg at Trine, som jeg netop var begyndt at følge pga af hendes fine strik og hendes smukke rødhårede datter, søgte efter teststrikkere til en strikkeopskrift hun netop havde lavet. Jeg meldte mig, og det kom der den fineste lille dragt ud af.

Efter den omgangs teststrik fik jeg modet på at gå i gang selv, og inden jeg fik set mig kunne jeg kalde mig selv amatør strikkedesigner med opskriften på Lille Elviras krave.

Trine er nu ud over at være selvstændig strikkedesigner også sprunget ud som forfatter af en strikkebog, og sikke et fantastisk spring.

Nordic – Dansk børnestrik er en fantastisk smuk genarbejdet bog med 15 fine strikkeopskrifter af varierende sværhedsgrad alle med grundige og pædagogiske vejledninger, så selv en nybegynder kan være med.

9a8fecb6-23a8-4fe5-a36e-8c6c3c102c71

Opskrifterne er ledsaget af de smukkeste billeder taget af Lise Høyer Sørensen, som virkelig har formået at fange børnene og det fine strik på allerfinest vis.

Hvis i også er vilde med Trines smukke opskrifter, og kunne i godt tænke dig at eje hendes strikkebog, så kan jeg glæde jer med at jeg har fået lov til at udlodde hele 3 styk af hendes bøger lige her på min blog og på min instagram.

Det eneste i skal gøre at lægge en kommentar til indlægget her eller smutte ind på min IG profil, og lægge en kommentar på konkurrence billedet. Man må gerne deltage begge steder, men kun en gang pr sted, og jeg trækker de heldige vindere på torsdag d. 12. oktober.

God fornøjelse og held og lykke.

Indlægget bringes i samarbejde med Knit by Trine P

55a31cca-5648-457c-918f-77c30c613a85

 

 

76 kommentarer

 • Sara

  Krydser fingre, så smuk en bog. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vill så gärna vinna! 😍👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Høst-Rasmussen

  Smuk bog!! Jeg har også forelsket mig i Nordic autumn sweater. Herligt med en sweater med høj hals i denne årstid 🙂 lækre billeder og herligt trælegetøj i øvrigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Ihh, den bog vil jeg bare SÅ gerne vinde. Jeg krydser arme, ben, fingre og tæer og håber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg krydser alt, hvad der krydses kan. Ville elske at vinde den fine bog 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Meyer

  Lækker præmie som jeg gerne vil vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Åh, det ville være fantastisk at vinde. Så jeg kan forkæle mine dejlige niecer med lækkert strik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hundebøll

  Jeg vil elske at vinde bogen, nu hvor efteråret virkelig er trådt ind og en bachelorperiode er begyndt. Et nyt projekt vil give ro og rum🍂🍁👌🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg krydser mine små tykke strikkefingrer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Deleuran

  Så skøn en bog… Den ønsker jeg mig rigtig meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det ser bare ud til at være den fineste bog…😍 Jeg ville elske sådan en lækker bog i samlingen.. Også en cadeaux til dig – er vild med både Trines og dine designs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Linder Hansen

  Fordi jeg bare har gået med en drøm længe om, at skulle strikke diverse ting til både veninders børn og mine egne en dag! Så fin bog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hilde

  Ønsker meg så denne boka! Elsker hennes design, og gleder meg til å strikke fra denne boka til mine søte små!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine k.

  Fordi at strikke for mig, er ren kærlighed😍 Hver en maske er kærlighed og den er mine børn svøbt, i ligesom jeg var da jeg var barn😊 De smukke opskrifter i denne bog inspirerer mig til, at strikke endnu mere😍 Tak fordi du/i inspirerer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åse langholm

  Åh, den ville jeg gerne vinde . Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lige en bog for en strikkende mormor som mig. Står højt på ønskesedlen ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster ville blive lykkelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Birkmose

  Jeg har haft øje på Trines bog allerede inden den kom ud. Den står øverst på min ønskeliste, har fødselsdag i november. Kunne være mega dejligt at vinde den fine bog, så kunne jeg få de lækre addi lace pinde som står som nr. 2 på ønskelisten 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Seierup

  Jeg vil ELSKE at give min mor bogen i julegave – hun strikker en masse til hendes første barnebarn som kommer til nytår 👶🏼💙 Den ville gøre en kommende mormor meget lykkelig ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne F.

  Jeg ville elske at vinde Trines smukke bog! Jeg krydser fingre for, at jeg bliver en af de heldige 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Johannesen

  Jeg vil virkelig gerne vinde så jeg har nogle lækre opskrifter på tøj til alle børn i familien 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hjorth

  Forkælelse til børnebørnene på 2 mdr. Og 18 mdr. Er vild med Trine’s opskrifter 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den gad jeg godt at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grit Borreskov

  Jeg er – ligesom mange andre – helt vild med Trines designs! Ville elske at have så fin en bog ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Lauritsen

  Åh, den ville jeg gerne vinde 😍. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krisztina Holen

  Den boken er så fin😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esther Grønberg

  Iihhha. Den bog ville jeg gerne eje. Trine laver bare de skønneste ting og bogen ser ud til at være helt vidunderlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg går netop og pønser på at begynde at strikke andet end klude. Hvis jeg vinder, så bliver det min debut nok derfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Den vil jeg gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  Ja, tak! Så lækker bog, den vil jeg meget gerne vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den vil jeg gerne vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg har dårlige fingre og kan derfor ikke strikke, men er velsignet med en mor, der til gengæld gerne gør det for mig! Hun trænger dog til lidt ny inspiration, så strikkebogen ville være en kærkommen gave til verdens sødeste strikkemorM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Den vil jeg gerne vinde, vil så gerne i gang med strikkeriet. 😀Men tanken om besværgerlige opskrifter skræmmer lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe G

  Den bog er bare så lækker 😊 Den vil jeg meget gerne have fingre i 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Den ønsker jeg meg 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Frederiksen

  Al min inspiration til strik finder jeg på IG og jeg følger mange stærke strikkedamer 😊 Både du og Trine laver de fineste opskrifter 💗 Ville elske at vinde hendes bog 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg er også begejstret for Trine. Jeg gad godt selv at se nærmere på den fine bog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Den ville godt nok være skøn at eje ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli

  Ja, tak! Den gad jeg sørme godt vinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åh jeg krydser fingre. Smuk børnestrik kan man aldrig få for meget af. Heldigvis er min datter enig (indtil videre)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den ser så fin ud! Den vil jeg så gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Virkelig dejlig bog, den ville jeg så gerne og vinde og dele med min unge datter.
  Vi er gået i gang med sammen både at strikke og hækle baby tæpper osv.
  Dejligt du i sin tid sprang ud i det som designer og at lave opskrifter og dejligt strik og hækle er kommet så meget på mode igen.
  Ønsker du og familien en rigtig dejlig solskins søndag, et godt efterår og snart en spændende Halloween!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kezia Mcwhan

  Vil elske at vinde bogen, så min lille søn kan få en masse fin hjemmestrik 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel F Bachmann

  Boken ser kjempefin ut! God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathja

  Min svigermor ville elske den bog. Hun har været syg i mange år og har strikketøjet med overalt. Lige pt strikker hun rigtig meget babytøj, da hun har fået hendes første barnebarn 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Fabrin Olsen

  Det kunne være helt fantastisk at vinde….. God søndag🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kirk Clausen

  Den ser så fin ud, den bog! Jeg ville elske at eje den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JulieKjær

  Virkelig dejlig historie. Er vild med, når vi får lidt at vide om processen og den glæde det giver. Jeg tror på, at det holder lidt af den uretmæssige kopiering væk. Mange af os ville helt sikkert gerne forsøge det, men det er svært, når strikkelisten og tiden ikke er et godt match.
  Jeg følger TrineP og ville bestemt elske at få fingre i bogen. “Må” ikke købe flere bøger, før jeg har færre projekter på listen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Vilsbøll

  Den vil jeg gerne vinde – Til en forhåbentlig snarlig baby <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Den ville være fantastisk at vinde – ny og fantastisk inspiration 🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg vil super gerne have fingrene i bogen, da der er så mange fine opskrifter, som jeg gerne vil strikke 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lydia

  Ej en dejlig præmie! Jeg er ny strikker og ville elske en bog med pædagogiske illustrationer! Jeg har 3 børn, som jeg nyder at hækle til, men har for nyligt kastet mig over strik… herunder særligt via opskrifter fra dig, som jeg også synes er godt beskrevede….
  Så JA TAK 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jensen

  Trine laver så fine opskrifter. Og dem jeg har set fra bogen på Instagram er så flotte.. Ville elske at strikke nogle af de fine ting😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsfen

  Ihhh den kunne være dejlig at vinde 😍 Den vil pynte på hylden med strikkebøger og blive brugt flittigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil elske at gå på opdagelse i nye opskrifter nu netop som min tredje barsel er skudt i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grete R

  Ja takk 😍 En fin unnskyldning for å få kjøpe mye nytt fint garn 😊😂😍 herlig inspirasjon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fordi jeg er tosset med at strikke og elsker at glæde min omgangskreds og egen datter med lækkert hjemme strik 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah S

  Jeg er ret ny strikker, men er blevet fuldstændig bidt af det! Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes Trines arbejde er umådeligt fint, og jeg kender heldigvis flere dygtige strikkere som kan hjælpe mig med at få lavet noget fint til mine piger ❤️ en dag skal jeg også selv have lært at strikke, og så er det jo godt at have adgang til skønne opskrifter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina S Jørgensen

  Hjemmestrik er så skønt. Jeg har lært mig selv at strikke for fire år siden, og syntes at i “nye” strikkedesignere gør det så godt 🙌 Det er virkelig sejt at i har kastet jer ud i at udgive egne opskrifter. Jeg ville end glæde modtage bogen som Trine netop har udgivet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Under min første barsel lærte jeg mig selv at hækle og nu, under anden barsel skulle strik være udfordringen. Sidste lørdag blev startskuddet og jeg er nu i færd med at strikke en vest til lillebror. Det kunne være fantastisk med nye lækre opskrifter at kaste mig over efterfølgende! 😉🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg elsker at strikke, og har brug for nogle nye strikkeopskrifter der også er egnet til drenge, da jeg har flest pigeopskrifter, og jeg lige har fået en lille dreng 😍💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Vil rigtig gerne vinde den fine bog, så jeg kan strikke noget fint til mine to drenge 💙🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg har sukket efter de smukke designs efter at Lise og Trine begyndte at dele lidt billeder derfra på Instagram. Jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg skal vinde så jeg kan øve mig i at strikke med nogle lækre opskrifter og så jeg kan forkæle min mor med opskrifter på smukt børnestrik til børnebørnene (aka mine unger 🙈)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Cille

  Jeg ønsker mig den rigtig rigtig meget, og det er ikke blevet mindre af din fine anmeldelse, men desværre er min økonomi ikke til at købe flere strikkebøger lige nu, da der jo også skal være penge til garn (- og en lille detalje som mad til familien😂).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dyveke Noack

  Den er så fin den bog, og den står meget højt på min ønskeliste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Stormly

  Den ser så fin ud den bog, jeg ville elske at strikke noget til mine unger fra den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Fordi jeg har shoppestop, men ønsker mig bogen og rigtig gerne vil strikke flere af opskrifterne ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg vil elske at strikke de flotte designs til min datter og til barselsgaver 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg – og ikke mindst mine piger – ville elske at vinde denne bog ❤️ Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Sikke en fin bog! Den ville jeg gerne vinde, så jeg kan komme igang med at strikke til min kommende efterårsbaby <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte H

  Den ser så fin ud, den bog. Hvis jeg vinder, vil jeg strikke fint tøj til min datter og min lille nevø.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  For 1 1/2 år siden strikkede jeg for første gang efter en opskrift – siden har jeg ikke lagt pindene fra mig og da jeg har tre børn (10 måneder, 3 år og 5 år) vil denne fine strikkebog helt sikkert komme i brug

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tag mig, tag mig, tag mig! Jeg er nu ENDELIG ved at knække koden til børnestrik – altså ikke strikkekoden, mere lad-være-med-at-HADE-det-jeg-strikker-til-dig-koden, og jeg ville elske lidt ny inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på en opskrift