Et lille strømpebukse tip

Verdens fineste nederdel

REKLAME

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har været så heldig at få lov til at være ambassadør for Krutter og Knast by krutter, og det betyder at i nok kommer til at få at se en masse af deres dejlige tøj her på domænet i denne sæson, og vi starter i dag med verdens fineste nederdel.

Nu tænker i måske hvad i alverden betyder det at være ambassadør, og hvad ligger der egentlig i det, så lad mig lige først forklare hvad det indebærer.

I har måske nogle gange tænkt hvorfor at børn af bloggere går så hulens pænt, og tiltider også i meget dyrt klædt, og måske har i allerede luret lunten. Det er temmelig ofte fordi de enten får tøjet foræret eller kan købe det meget billigt. Så enkelt er det.

Før var den slags sådan lidt vilde vesten agtig, fordi tøjet blev vist frem uden at i som læsere blev gjort opmærksom på, at der jo sådan set var tale om reklame eller produkt placering med et kommercielt formål. For noget tid siden udkom der en masse retningslinjer fra forbruger ombudskvinden, og der blev det præciseret at selvfølgelig kan man ikke produkt placere på den måde uden at i som forbrugere bliver gjort opmærksom på at i sådan set blev udsat for reklame. For reklame er det jo. En tøjproducent forærer jo ikke hundedyrt tøj væk uden at forvente et eller andet igen.

Derfor er det indlæg også markeret som reklame.

Det er dog ikke lutter lagkage at indgå den slags aftaler. For det første har betalt for tøjet. Dog med en klækkelig rabat, men betalt har jeg, og når mine indtægter og udgifter i forbindelse med denne blog gøres op, så ligger rabatten faktisk som en del af mine indtægter,  og indtægter skal der betales skat af, og dermed er tøjet på ingen måder gratis for mig.

Derfor er jeg også meget påpasselig med at indgå den slags aftaler, og siger faktisk nej til de fleste der henvender sig til mig om aftaler der alene baseres på betaling i form af produkter. Det er bare ikke nogen særlig god forretning.

Her har jeg dog gjort en undtagelse. Af den ganske enkelte grund at jeg elsker Krutter  og Knast by Krutter .

Jeg er stor fan af Birgitta (som ejer mærkerne) legende, farverige og samtidig også børnevenlige tøj univers, og det er et af vores absolut yndlingstøjmærker her i huset. Både hos voksne og hos børn.

Et af både pigernes og min favoritter denne sæson er den karrygule nederdel: For det første er farven lige i skabet. Perfekt til efterårets farveskala. Farven er også bare ret nem at matche med andre farver, så man risikerer ikke at stå med et barn som ligner den rene farvelade.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg elsker også designet. Den simple nederdel kombineret med de fine seler giver altså det fineste look. Hvis du tænker at selerne er upraktiske, så kan jeg informerer om at de er syet sammen bag på, og ingen af mine piger havde problemer med at de faldt ned, da de havde dem på.

Er du også forelsket i nederdelen, så kan du købe den lige her  til den nette sum af 309 kr. Den fås fra str 1-7 år, og jeg må indrømme at jeg ærgrer mig gul og grøn over at den ikke findes i størrelse mor.

PS. Hvis du er forelsket i den fine nederdel, og kunne du godt tænke dig at sy noget lignende, så kan jeg glæde dig med at lige om lidt laver jeg en DIY på hvordan du syer din helt egen nederdel med seler. Glæd jer.

Indlægget bringes i samarbejde med Krutter og Knast by Krutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille strømpebukse tip