Nyt fra egostrik fronten

Strikkeopskrift // Sol og sommer dragt

ANNONCE

Processed with VSCO with f2 preset

Så er det igen opskrift tid, og denne gang er det dragt versionen af Sol og sommer kjolen, som nu er klar til salg. Så nu kan de små piger også forkæles med et sol og sommer design.

At sende en opskrift ud er altid både en kæmpe forløsning og en kulmination på mange mange timers arbejde, men samarbejde er det også satans nervepirrende. For kan i overhovedet lide hvad jeg har lavet, og får jeg overhovedet solgt en eneste.

Som regel bliver mine bekymringer næsten altid gjort til skamme. I er næsten altid vilde med hvad jeg får lavet,  selvom jeg godt kan mærke at markedet for børneopskrifter efterhånden er temmelig mættet. Der bliver simpelthen lavet så mange opskrifter, nogle bedre og mere originale end andre, at det er svært at trænge igennem, og opnå salgstal der bare en lille smule kan forsvare de mange timer, som man lægger i sådan en opskrift.

Derfor står min beslutning om at drosle ned for børneopskrifterne og op for egostrikkeopskrifterne også helt ved magt, og denne er således den næstesidste opskrift fra min hånd inden for børneopskrift genren i et stykke tid. Jeg har ganske enkelt for mange egostrikopskrifter som skal ned på papir.

Opskriften på Sol og sommerdragten er som før skrevet en dragt version af Sol og sommerkjolen, som jo blev sat til salg i sidste uge. Tankerne bag designet kan i læse lidt om  her, hvis i skulle være interesseret.

Processed with VSCO with f2 preset

Opskriften går fra 3 måneder og op til 3 år, så der skulle være rig mulighed for at strikke masser af fine dragter.

Dragten kan strikkes op i enten tynd merino uld og eller petit mandarin. Begge garner er fra Sandnes garn. Man kan selvfølgelig også vælge det garn man helt selv har lyst til, bare man overholder strikkefastheden og lige skæver til løbelængden, når man beregner hvor meget garn man skal bruge.

Ligesom Sol og sommerkjolen, så behøves man ikke vente til der igen kommer sol og sommer over det danske land før dragten tages i brug. Tag en body, et par strømpebukser, og måske en lille kyse og så er barnet klar til at indtage det danske efterår.

Hvis du sidder der ude med en lille drengebaby, og så at den lille sol og sommerdragt er noget af det yndigste der findes, så kan jeg trøste dig med at dragten også kan bruges til drenge. Man undlader ganske enkelt bare at strikke flæserne, og så har du den helt perfekt drengedragt.

Opskriften kan som altid købe på strik.olinesmor.dk

Processed with VSCO with f2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra egostrik fronten