Status på de der ører

Strikkeopskrift // Sol og sommer kjole

ANNONCE

sommer kjoleSå er det igen tid til en ny strikkeopskrift, og denne gang er det blevet til verdens fineste sommer kjole. Læs lidt om den og find link til opskrift i indlægget her.

Sol og sommer kjole

Jeg havde jo ellers proklameret at jeg ville tage en pause fra baby og børne strikkeopskrifter, og det holder jeg stadig ved, men inden jeg tog min beslutning havde jeg allerede gang i 3 strikkeopskrifter til børn, og det er en af dem, som netop nu er blevet færdiggjort, og det er blevet til verdens fineste kjoleopskrift, som jeg har valgt at kalde Sol og sommer kjole.

Den fine sommer kjole er sådan en kjole som man rent faktisk kan få sine lidt ældre pigebørn til at gå med med dens strut skørt og fine flæser. Strut skørt er nemlig noget der kan få selv de mest strikhadende piger til at overgive sig og i klæde sig mors hjemmestrik.

Opskriften er inspireret af en syet kjole jeg engang så på pinterest. Min første tanke dengang var at jeg ville sy en lignende kjole til enten Ebba eller Oline, men så fik jeg ideen til at lave den om til en strikket udgave i stedet.

Kjolen havde nemlig et snit jeg aldrig havde set i en strikket version før, og det er meget i tråd med mine nye strikkeplaner om ikke at bruge tid på at udvikle noget som allerede findes der ude.

Den fine sommer kjole kan fx strikkes op i Camaroses sommeruld, som er et lækker blandingsgarn med 70 % uld og 30 % bomuld. Pga blandingsforholdet er garnet perfekt både til sommer og vinterbrug og med den lange løbelængde så får du et let og luftigt stykke strik. Du kan nemt skifte sommerulden ud med en af Camaroses andre garner, som fx yaku merino ulden eller pima bomulden. Bare vær obs at du skal bruge en smule mere garn pga den ændrede løbelængde.

Kjolen kan strikkes op i str 1-6 år, og sidder du da også og tænker nej hvor er den fin og hvor jeg glæder mig til at min pige bliver 1 år, så kan jeg glæde dig med at du ikke behøves at vente så længe, for lige om lidt kommer opskriften også i en dragt version, som går helt ned til 3 måneder og op til 3 år.

På trods af navnet Sol og sommer kjole, så kan kjolen bruges året rundt. Du tilføjer bare en body eller bluse og et par varme strømpebukser, og når solstrålerne så igen titter frem, så kommer den bare på med bare arme og ben og med et par fine sommer sandaler.

Opskriften på Sol og sommer kjolen kan som altid købes på min side www.strik.olinesmor.dk. Find direkte link til opskriften her

God fornøjelse med opskriften, og husk endelig at dele jeres færdige produkt på Instagram eller andre sociale medier, og tag mig gerne, så jeg kan følge med i hvad i får lavet.

Processed with VSCO with f2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på de der ører