Det perfekte sommeruld

Ude godt. Hjemme er nu allerbedst

Processed with VSCO with f2 presetHjemme på min hjemmelige pind igen efter 4 dage i Rom, og det er nu tid til et lille indlæg fra mig. Det handler om at savne, om hverdagen og to nye ting til hjemmet.

Så er jeg hjemme igen efter en fantastisk tur til Rom. Selvom jeg har nydt turen, så er jeg dæleme også glad for at være hjemme igen. Pigerne har savnet mig, og jeg har savnet dem. Især Ebba har lidt under at jeg har været væk. Oline er jo så stor at hun fatter konceptet “mor kommer hjem om 4 dage”. Hun tæller ned og glæder sig. Ebba fatter jo ingenting, og for hende er mor bare væk uden nogen forståelse af at jeg jo kommer igen. Det må dæleme være hårdt for sådan et lille mennesker.

Derfor var det også bare ekstra godt at være hjemme igen, og få tusind kys af de små (og store) mennesker som betyder allermest for mig.

Egentlig lidt sjovt som det ændrer sig. Før jeg fik børn ville sådan et indlæg nok have lydt en smule anderledes. Noget a la “Hjemme er ok, men ude er nu allerbedst”. Dengang levede jeg for at rejse, at komme væk hjemme fra og weekenderne hvor jeg kunne feste og have det sjovt.

I dag nyder jeg hverdagen og mine fridage sammen med pigerne. Det er de små ting som gør mig lykkelig. Som at gå en tur i min have og opdage verdens smukkeste dahlia blomst som netop er sprunget ud. At lægge mig ned i smørhullet mellem mine to piger om aftenen og falde i søvn til deres små sove lyde. At tænde for Netflix, se en god serie og samtidig strikke en pind eller ti.

Der skal faktisk ikke så meget til at gøre mig lykkelig.

Det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke sætter pris på et lille afbræk engang imellem fra hverdagens trummerum, men i det store hele, så er det sgu hverdagen der gør mig rigtig lykkelig. Og det er jo egentlig heldigt nok for det er trods hverdagen som vi har allermest af.

PS. Hov glemte jo helt mine to nyanskaffelser. 4 nye stole og en lille bitte fin taske til mor her. Skal nok vise det hele lidt mere frem en anden dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte sommeruld