Nordic sugar

Turen går til og en lille hemmelighed

Processed with VSCO with f2 presetKan i huske at jeg var i Paris i foråret? Ellers kan i læse lidt om det lige her, og den lidt anderledes guide til Paris som jeg også fik lavet lige her. Nu er det tid til at jeg skal på ferie igen, og i indlægget her løfter jeg sløret for hvor turen går hen i morgen, og så har jeg også en lille hemmelighed at fortælle jer (OG NEJ JEG ER IKKE GRAVID)

Nu er jeg så fantastisk heldig at jeg igen skal på en lille ferie, og denne gang går turen til Rom. Så i morgen sidder jeg kl 14 i flyet mod Rom. Jeg glæder mig vanvittigt meget, og modsat da jeg var i Paris, er jeg denne gang lidt mere rolig, når det kommer til at savne ungerne. Jeg ved at jeg kan håndtere savnet, og at jeg rent faktisk formår at kunne hygge mig og have det rart selvom jeg er tusindvis af km væk fra de små bæster.

Ligesom sidst tager jeg afsted på min mor, og vi har ikke det store planer udover at kigge os lidt omkring og spise en hulens masse god mad og drikke en lidt vino. Det bliver så godt.

Ligesom da jeg var i Paris, så skal turen til Rom også være startskuddet til et ammestop.

SAY WHAT tænker i måske nu. Stoppede hende Olinesmor ikke med at amme da hun tog til Paris. Og det er her, at jeg har en lille indrømmelse, som den opmærksomme følger på Instagram måske allerede har opdaget. Det der ammestop var ikke lige den store succes. Som en følger på Instagram skrev til mig “Ebba vs Paris = 1 – 0.

Sagen er nemlig den at ammestoppet gik super lige indtil jeg trådte ind af døren og blev mødt af en pige med verdens smukkeste brune øjne, som bare kiggede bedende på mig mens hun sagde “babber”.

Okay det kunne jeg altså ikke stå for, og jeg overgav mig, og så var amningen ellers oppe og køre igen i løbet af nul komma fem.

Men nu skal det altså være stop. Jeg er mere klar end nogensinde, og selv ikke de største smukke brune øjne kan få mig til at ændre mening.

Jeg kan nemlig mærke at min personlige grænse er nået. Der bliver længere og længere i mellem de “hyggelige” amninger, og jeg må oftere og oftere simpelthen sige nej til hende fordi jeg simpelthen ikke kan rumme det længere.

Og så er det altså tid til at stoppe.

Jeg håber hun kommer til at tage det pænt, for der ingen tvivl om at den lille pige er meget glad for hendes “babber” og skulle hun selv bestemme, så var en afvænning ikke lige inden for rækkevidde.

Jeg har faktisk været meget i tvivl om jeg overhovedet skulle skrive at jeg stadig ammede hende. Jeg ved jo hvor stærke følelser amning af store børn vækker hos nogle mennesker.

Kom en dag til at læse en tråd på facebook om netop det emne, og holy moses sikke en masse fordomsfulde og onde mennesker. Det værste var nok at kvinderne var dem som var allerhårdest i deres fordømmelse af langtidsammende mødre. Ordsproget “kvinde er kvinde værst” er når det kommer til alt nok ikke opstået af det rene ingenting.

Sådan en tråd får mig enten  lyst til at holde min mund og krybe i skjul med min babse glade store pige, eller til at stille mig op på en skammel og råbe det meget højt “jeg ammer min 2,5 årige datter” rigtig rigtig højt.

Det med skamlen springer jeg nok over, i stedet skriver jeg det herinde hvor jeg trods alt kommer ud til rigtig mange mennesker, og nok i bund grund også flere end jeg ville komme ud til med et godt gammeldags skammel råberi.

For langtidsamning er altså helt ok, og noget som rent faktisk praktiseres af rigtig mange mennesker. Og de fleste er faktisk helt almindelige kvinder, som bare har valgt at amme deres børn lidt længere en gennemsnittet. BASTA.

Vil du følge med på min tur til Rom, så hop over på min instagram og følg med i min story, hvor jeg ligesom jeg var i Paris vil være særdeles aktiv. Og nu vil jeg ellers op og pakke en kuffert og barbere mine behårede ben.

 

 

Hvis i gerne vil følge med på min tur til Rom, så hop ind på min instagram hvor jeg

 

 

2 kommentarer

 • Åh, folk skal holde deres mund, hvis de kun har fordømmende ord om andre. Seriøst! Lad os for hulan da hylde forskelligheden.
  Jeg ammer stadig vores lille bisse, og ingen skal bestemme hvor længe, vi bliver ved udover hende og mig.
  Hun fortæller selv folk om det glad og stolt, og i starten vidste jeg sgu ikke helt, hvad jeg skulle sige til det, men nu er jeg rolig omkring det. Jeg er cool med det. Møder faktisk kun mærkelige blikke i min mands familie, men det må de tage med.
  God tur til Rom <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Hvor er hun sød. Ebba nøjes bare med at råbe BABBER meget meget højt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordic sugar