Om nostalgisk strik og en opdateret opskrift

Dansk sommer = masser af strikketid 

Processed with VSCO with f2 presetANNONCE

Okay hvad sker der lige for den danske sommer eller rettere sagt manglende på samme? Man skulle jo nærmest tro at datoen sagde 27. sep og ikke 27. juli. 

Der er kun en positiv at sige om det, og det er at i tilsyneladende fatter strikkepindene i stedet for is og kolde øl, og køber masser af strikkeopskrifter hos mig.  Sommer og ferietid er som regel lige med at i holder en pause fra at købe strikkeopskrifter, hvilket jo selvfølgelig også er forståeligt nok, men åbenbart ikke når den danske sommer viser sig fra sin mest modbydelige side.

Især er i ret så vilde med både Mors popcorn bluse og Mors flæsebluse, og det kan jeg sådan set godt forstå for det er altså også nogle fantastiske opskrifter, hvis jeg selv skal sige det, og så kan de jo begge også strikkes i sommervenlige versioner, som begge er perfekte til det lidt ustabile danske sommervejr.

Faktisk har jeg netop bestilt garn til både endnu en flæsebluse og en popcorntrøje til mig selv, og det kribler i mine fingre for at komme i gang.

Kan virkelig godt mærke at det der egostrik virkelig vokser på mig, og jeg har allerede op til flere egostrik opskrifter liggende oppe i mit hoved. Egostrik er noget som på sigt kommer til at fylde mere og mere her på bloggen kan jeg godt love jer.

Og apropos egostrik. Har i set at man lige netop nu kan vinde et strikkekit bestående af opskrift og garn enten i form af Duo garn eller komboen tynd merino og silke/mohar til Mors popcorn bluse på min Instagram konto. Konkurrencen slutter i morgen, så det er med at skynde jer ind og deltage.

Og så siger jeg ellers tak til verdens bedste Johanna, som modvilligt gik med til at vise hendes smukke popcornbluse frem strikket i Duo garn fra Sandnes. Ønsker man en blød og ikke helt så varm bluse, så kan duo garnet virkelig anbefales.

Og så skal vi så ellers ikke blive enige om at den danske sommer nu viser sig fra en mere sommer venlig side, og ellers ved i jo hvor i kan finde masser af strikke underholdning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om nostalgisk strik og en opdateret opskrift