I ♥ popcorn

Strikkeopskrift // Min datters flæsekjole

flæsekjole

ANNONCE

Så er det endnu engang strikkeopskrift tid, og denne gang er det opskriften verdens fineste flæsekjole som jeg har klar til jer.

For snart et år siden en kold og blæsende efterårsdag fik jeg en genial ide til en strikket bluse med den fineste flæse detalje stærkt inspireret af den flæse bølge der skyllede ind over den internationale modescene.

Nu næsten et år siden er der smuttet en del flæser af mine strikkepinde, og lad mig bare sige at der går lidt tid igen før jeg skal strikke flæser igen.

Først blev det til Mors flæsebluse Min første egostrik opskrift, som til dags dato er min bedst sælgende opskrift nogensinde. Den startede også lysten til at strikke til mig selv, og jeg kan godt love, at der kommer flere egostrik opskriften fra min hånd.  Så kom Ebbas fødselsdags dragt, og så en mini version af Mors flæsebluse, som jo selvfølgelig kom til at hedde Min datters flæsebluse, og nu slutter ringen med udgivelse af opskriften på Mors popcorn bluse

Lad mig bare sige at der går lidt tid igen før jeg skal strikke flæser.

Min datters flæsekjole er en smuk kjole med et enkelt A formet snit krydret med en lille flæse. Min datters flæsekjole er forholdsvis nem at strikke, og er helt perfekt til kjole glade små og de lidt større piger.

Opskriften på Min datters flæsekjole går fra str 1 -7 år, og kan enten strikkes op i pima bomuld eller i yaku uld fra Camarose Man har således mulighed for at strikke kjolen i både en sommer og vintervenlig version.

Det er forøvrigt noget garn jeg varmt kan anbefale. Både pima bomulden og yaku ulden. Fantastisk kvalitet, smukke farver og så har begge garner en lang løbelængde, hvilket godt kan være en fordel, når man strikker til de lidt større børn, så strikketøjet ikke bliver alt for tungt.

Jeg håber i vil tage godt i mod opskriften, og jeg glæder mig til at se alle de fine flæsekjoler, som forhåbentlig snart titter frem.

God strikkelyst til alle jer skønne strikkedamer (og mænd måske).

Opskriften kan som altid købes på min hjemmeside lige her

Processed with VSCO with f2 preset

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ♥ popcorn