Nogle gange skal man starte forfra

I ♥ popcorn

Processed with VSCO with f2 presetANNONCE

Er i også vilde med popcorn, altså ikke af den spiselige slags, men af den slags man strikker på sit strikketøj, så skal du læse med her, for jeg viser dig nemlig masser af lækker strik med de små søde popcorn.

Først og fremmeste tusind tak til alle jer, der har valgt at prøve 45 kr af jeres surt tjente penge på at købe opskriften på Mors popcorn bluse

Jeg tror aldrig helt jeg vender mig til tanken om at nogle ligefrem gider bruge deres penge på mine opskrift. Her næsten 2 år efter jeg satte min første opskrift til salg, der bliver jeg stadig lige glad og stolt hver gang der tikker en ordre ind.

TAK TAK og atter tak.

Hvis du sidder og overvejer om du skulle investere i opskriften på Mors popcorn bluse, så kan jeg kun sige “GØR DET”. Opskriften er forholdsvis nem at strikke, og så får du både en vinter og sommerversion med i købet, og så er blusen altså bare top lækker.  Så ingen grund til at lade pindene hvile bare fordi solen titter frem.

I er mange der har spurgt efter en junior version af Mors popcorn bluse, og jeg kan godt love jer at den kommer på et tidspunkt. Jeg har lige et projekt eller to jeg skal have afsluttet, og så går jeg i gang.

Hvis i ikke kan vente, og er besat af en gal popcorn, så kan jeg kun anbefale at kaste jer over opskriften på Rosas popcorn dragt/kjole. Her kan du få din lyst til popcorn styret, og samtidig få valuta for pengene i det opskriften både rummer en opskrift på en dragt og en kjole.

Så der er ingen undskyldning for ikke at få gang i de der små søde popcorn mens i venter på en junior version af Mors popcorn bluse.

Opskriften på Mors popcorn bluse kan som altid købes lige her, og opskriften på Rosas popcorn dragt/kjole kan købes lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange skal man starte forfra