Ude er godt men hjemme er nu allerbedst

Om hvad jeg har brug min ferie på og om to vandhunde

Processed with VSCO with f2 preset

 For første gang i mange år har jeg takket være pigernes fuldstændige besættelse af hotellets swimming pool  haft tid til bare at glo ud i luften, og til at strikke. Det er der kommet en fin lille dragt ud af.

Pigerne har været fuldstændig vilde med at bade, og det er næsten ikke løgn, når jeg siger at de har badet fra morgen til aften kun afbrudt af Ebbas eftermiddagslur. Især Ebba har været helt vild. Hun  startede ellers ud med flere nær drukne oplevelser, da vi selvfølgelig i farten havde glemt hendes svømmebælte der hjemme, og hun skulle lige vende sig til bare at svømme med luffer.  Men det slog ikke den lille dame ud, og hun kastede sig i bølgen blå igen og igen indtil hun lige pludselig fattede teknikken, og bevægede sig som en lille fisk i vandet kun i ført hendes små Hello Kitty luffer. Det var altså verdens sødeste syn.

At pigerne har badet så meget, og end da helt alene uden at mor eller far absolut skulle bade sammen med dem, har betyder at jeg for første gang i mange år rent faktisk har kunne ligge på en liggestol i mere end bare et par sekunder ad gangen.

Selvom jeg aldrig bliver typen der ligger på en liggestol fra morgen til aften, så må jeg alligevel indrømme, at det har været rart bare at kunne ligge sig ned, og ikke lave andet end at slappe af og nyde synet af ens glade badende piger.

Udover at slappe af og lave ingenting, så har jeg også brugt min nyerhvervede mortid på noget fornuftigt. Nemlig at strikke, og så har jeg også læste en bog for første gang i mange år.  Halleluja for det.

Strikketiden blev brugt på at strikke på en lille dragt, som jeg har valgt at kalde “Sol og sommerdragten” og rent faktisk kommer der også en “sol og sommer kjole” som jeg netop også har afsluttet. Begge opskrifter er på vej til test strik, og jeg glæder mig som en voldsomt  meget til at se alle de fine versioner som snart popper op hos mine teststrikkere.

Dragten har jeg strikket op i Camaroses nye sommeruld, som udover at findes i et væld af smukke farver, også både er økologisk, GOTS og OEKO-tex certificeret. Det er virkelig noget jeg kan lide, og det er ikke sidste gang i hører om det garn her på bloggen, for jeg er virkelig helt oppe og køre over hvor lækkert det er.

Dragten er faktisk selvom det ikke ser sådan ud en unisex dragt. Man lader ganske enkelt bare være med at strikke flæser på selerne, og så har man den fineste drenge dragt.

Dragten kommer i størrelserne 6-9, 9-12, 12-24 og 24-36 måneder, og den tilsvarende kjole fra str 1-6 år. Men det skal i nok høre noget mere om, når opskrifterne engang er færdige.

Indtil da kan i følge med i hvad mine teststrikkere får strikket på instagram. Bare brug #sologsommerdragt og #sologsommerkjole.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude er godt men hjemme er nu allerbedst