Når restegarn forvandles til dukketøj

Klar til sommer og sol

Processed with VSCO with f2 presetDe sidste par uger har jeg arbejdet intensivt på at gøre Ebba og hendes garderobe sommer klar, og nu er vi endelig ved at være ved vejs ende. Et kæmpe strikke projekt med godt og vel 400 masker på pinden er afsluttet, og denne fine dragt er netop gjort helt færdigt.

Så mangler vi bare lidt mere sol og sommer.

Strikkeprojektet med de godt og vel 400 masker skal i nok meget snart høre noget mere om, men jeg kan sige så meget at det er et af de fineste sager der nogensinde er hoppet af mine pinde. Og det siger ikke så lidt, for der er dæleme hoppet mange fine ting af de pinde igennem de sidste par år.

Dragten derimod kan jeg godt fortælle lidt mere om. Mønstret har jeg brugt et par gange før. Jeg har bla syet den i mit absolut yndlings liberty stof nemlig den karry farvede capel. Den kan du se lige her, hvis du er nysgerrig. Den dragt har længe været vores absolut favorit. Den har den fineste pasform, og hun ser simpelthen så yndig ud med den på.

Stoffet jeg har brugt er noget japansk stof, som jeg har købt på Bettyp for længe siden. Den forretning er forøvrigt virkelig et skatkammer, hvis man er til lækre stoffer. Jeg er glad for at den ligger i Helsingør, ellers ville jeg seriøst have et kæmpe stof shoppe problem.

Dragten er rimelig nem og hurtig at sy, og som før skrevet, så er den altså noget af de mest yndige der findes med en helt fantastisk pasform.  Hvis man vælger noget mere drenget stof, så kan mønstret også sagtens bruges til drenge.

Køb mønstret lige her, og så siger jeg ellers god sy lyst der ude.

Processed with VSCO with f2 preset

 

1 kommentar

  • Kira

    Må jeg spørge hvilken model du har syet? Synes hverken A, B, C eller D ligner denne fine lille dragt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når restegarn forvandles til dukketøj