Nye gulve og lidt om at få styr på sin økonomi

Når restegarn forvandles til dukketøj

dukketøjANNONCE

Har du en dukkemor som mangler dukketøj til sin yndlingsdukke, og har du en strikkekurv fyldt med rester som du ikke ved hvad du skal gøre ved, så skal du læse med her.

Jeg er i gang med to strikke opskrifter. Det er begge to opskrifter der trækker tænder ud. Lige nu sidder jeg med 500 m på den ene pind og 400 på den anden, hvor der bare skal strikkes ret og atter ret. Der er virkelig dømt tv strik så det batter.

Det er selvfølgelig meget hyggeligt, men også en anelse trivielt, og afslutningen på begge to er vist langt ude i fremtiden.

Derfor fik jeg lyst til at lave et lille hurtigt strikke projekt, og hvad er mere hurtigt, når man nu ikke har en lille bitte baby at strikke til, end at strikke dukketøj.

Det er egentlig noget jeg har haft lyst til at meget længe. At lave flere af mine strikkeopskrifter om til dukketøj opskrifter. Jeg har bare ikke fået gjort noget ved det, men nu hvor jeg manglede et hurtigt projekt, og samtidig har flere af mine strikkedesigner kollegaer fået samme gode ide, ja så var det jo mega oplagt at gå i gang.

Ikke langt fra tanke til handling, og på en enkelt aften er Ebbas dukke blevet et par flæse bloomers rigere strikket af en lille rest garn, som jeg bare havde liggende.

Jeg har ændret i opskriften en smule fra de originale flæse bloomers. De er nu meget nemmere at strikke (dukker har jo ikke helt samme krav til pasform som mennesker), og jeg vil vove at påstå at de næsten kan  strikkes af en begynder.

De er også det perfekte reste projekt. Du behøves ikke ret meget mere end 25 g, hvis du vælger noget garn med en lidt lang løbelængde. Så slut med at have små rester liggende i strikkekurven, som ikke kan bruges til noget som helst. De kan nu forvandles til små fine dukke flæse bloomers.

Opskriften kan du i resten af juni måned købe til bare 10 kr, og kan som altid købes lige her.

PS. Hvilke af mine andre opskrifter kunne i godt tænke jer blev transformeret til en dukketøj opskrift?

Processed with VSCO with f2 preset

Gem

Gem

Gem

3 kommentarer

  • Julie

    En fornøjelse at strikke disse dukke bloomers!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er de fine, og sikke en god ide at lave dine opskrifter til dukketøj 🙂 Jeg går og tager tilløb til et par strikkeprojekter, jeg er endnu ikke en helt habil strikker, så måske skulle jeg starte med et lille strikkeprojekt til min nieces dukker 😀

    Mvh. Michelle-Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye gulve og lidt om at få styr på sin økonomi