En lille vintage kjole

Nye gulve og lidt om at få styr på sin økonomi

Processed with VSCO with f2 preset

ANNONCE

Om halvanden uge rejser vi på ferie. Og det er jo sådan set fantastisk nok i sig selv, men når det så kombineres med at vi får lavet vores køkken/entre gulve mens vi er væk, ja så er lykken ganske enkelt komplet.

De gulve har for starten været en øje bæ. Sådan lidt italiensk landkøkken stil, og er der noget der ikke passer ind i min stil, så er det den rustikke landkøkken stil. Det gulve var faktisk en af de største negative elementer ved det her hus, og jeg må indrømme at de i starten var ved at skræmme mig helt væk.

Vi har været gjort os mange tanker om det gulv. Om hvordan vi fik det væk på en måde, som vi rent faktisk kunne betale. Da gulvet går hele vejen fra køkkenet ud til opgangen til 1. sal, og ned til entreen, så var det et ret stort areal vi havde med at gøre.

Flere muligheder blev overvejet. Brække dem op (alt for dyrt pga gulvvarmen), male dem (ikke den mest holdbare løsning med to børn som konstant taber ting på gulvet, og så lægge nye fliser direkte henover. Sidst nævnte var længe vores favorit løsning, og vi fik da også en murer forbi for at give os et tilbud. Desværre brændte han os af op til flere gange, og endte også med aldrig at vende tilbage med et tilbud. Så er man altså bare ikke særlig seriøs omkring ens arbejde.

Mens vi ventede på at han vendte tilbage dukkede midlertidigt en helt anden løsning op. Nemlig at få lavet et såkaldt new yorker gulv. I ved sådan et lidt råt beton agtigt gulv. Den løsning blev jeg hurtigt meget forelsket i, og den gik fra at komme lidt ind fra sidelinjen, mens vi egentlig ventede på at få en afklaring på flisegulvet, til at blive den løsning vi endte med at vælge. Vi fandt hurtigt nogle der kunne lave det for os, og prisen var heldigvis også en pris vi kunne betale uden at skulle sælge vores første fødte.

Og nu efter flere måneders ventetid sker det endelig. Hvis jeg skal være helt ærligt (og det skal man jo) så ved jeg  ikke helt om jeg glæder mig mest til at komme på ferie, eller om det er i virkeligheden til at komme hjem igen og se mine nye gulve.

I forbindelse med hele den her gulvbeslutnings proces har vi også været nødsaget til at få styr på vores økonomi for at få overblik over om vi overhovedet havde råd lige nu. Ikke ment på den måde at vi ikke har styr på den, men efter vi har solgt lejligheden og købt hus, må jeg indrømme at jeg har mistet overblikket en lille smule.  Regninger er ikke blevet tilmeldt betalingsservice, budgettet er ikke blevet opdateret og vores budgetkonto har været i kronisk minus de sidste mange måneder pga dette.

I den forbindelse har jeg testet Nets betalingsservice app, hvor man nemt og hurtigt kan få overblik over ens regninger og budget. Her kan man se de regninger man har betalt, de regninger man skal betale, tilmeldte nye regninger nemt og hurtigt vha en QR kode. Her kan i fx se hvordan jeg har overblik over mine betalte regninger:

IMG_7855 Man kan også lægge alle ens udgifter ind under forskellige poster, og på den måde kan man med ganske få klik få  et samlet overblik over ens budget. Det blevet næste punkt på min to do liste:

IMG_7856Alt i alt så er app’en et godt supplement til de andre redskaber man har til at få overblik og styring over ens økonomi, og den bliver bestemt hængende som app på min telefon efter testperioden.

Vil du vide mere om hvad app’en indeholder, så kan du se videoen her, hvor alle app’ens smarte funktioner gennemgås. App’en kan downloades her, og du kan læse mere om betalingsservice konceptet lige her.

 

Indlægget bringes i samarbejde med Nets.

 

 

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille vintage kjole