En sommerversion af mors flæsebluse

Om en helt fantastisk dejlig weekend

Processed with VSCO with f2 preset Kender i de dage hvor man spørger sig selv om hvorfor i alverden var det at man fuckede sit liv fuldstændig op dengang var valgte at få børn, og hvorfor dælen besluttede man sig for at gentage hele molevitten engang til da man valgte at få nummer 2 velvidende hvad man gik ind til?

Jeg kan virkelig ikke være den eneste der nogle gange tænker det?

Nogle dage hvor den enes skrig og skrål bare afløser den andens. Hvor deres gakkede urimeligheder bare tager fuldstændig overhånd (MOR REMULADEN SKAL VÆRE VED SIDEN AF ÆRTERNE OG IKKE VED SIDEN AF PASTAEN agtige problemstillinger). Ja så kigger pigernes far og jeg på hinanden, og så ved vi ærligt talt ikke om vi skal grine eller græde.

Græde fordi vi bare er så trætte af dem, at de er et sekund fra kostskole i Timbuktu, og så grine fordi hele situationen bare er så fandens surrealistisk og absurd, og så selvfølgelig også fordi vi trods alle deres urimeligheder og skrig og skrål, elsker dem her fra op til stjernerne og hele vejen tilbage igen.

Og så er der bare dage hvor det bare spiller. Hvor det at få børn bare giver  total meget mening. Hvor vi nemt kunne få et fodboldhold uden at ryste på fingrene.

Sådan har det været i denne weekend. Jeg ved ikke om det er vejret, om månen står det helt rigtige sted på himlen eller om bæsterne bare ganske enkelt har været i godt humør. Måske er det en kombo af alle elementerne.

De har grint og leget. Især med hinanden. Det er især til Ebbas helt store begejstring. Endelig gider hendes søster hende. De har hun dæleme ventet længe på.

Vi har haft venner på på besøg. Både mine og pigernes. Og inden pigernes far tog på arbejde var jeg ind da ude og blive luftet en lille smule. Det var tiltrængt kan jeg godt sige.

Vi har kørt lange turer på vores ladcykel uden at jeg har måtte stoppe jeg ved ikke hvor mange gange for at skille dem ad.

Vi har været til Havnefestival med tusindvis af andre glade odenseanere, hvor Ebba for engangsskyld ikke praktiserede adskillige små houdini forsvindings numre. Hun gik ligefrem helt artigt ved siden af mig.

Og det er på trods af at jeg faktisk har været alene med dem hele weekenden. Sådanne weekender kan nogle gange være meget hårde at komme igennem. Hver gang sådan en weekend er overstået sender jeg altid en venlig tanke til enlige mødre (eller fædre), som gør den slags hver evig eneste dag.

Efter sådan en weekend er man bare så klar til at møde de små bæsters skrig og skrål og urimeligheder med masser af overskud, og måske end da med et lille smil på læben.

Ebbas dragt finder du mønster og DIY på lige her  og mønstret på hendes sommerhat finder du lige her. Oline kjole er fra H&M, og kan købes lige her. Begge deres sandaler er fra Angulus, og kan bla købes lige her (reklame link). Oline har selv valgt hendes. Sølv og sommerfugle. Mindre kunne IKKE gøre det. 

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sommerversion af mors flæsebluse