En sommer flæsedragt

En sommerversion af mors flæsebluse

Processed with VSCO with f2 preset

ANNONCE

Sidder du og godt kunne tænke dig at strikke Mors flæsebluse, men tænker du samtidig at sommeren står for døren, så hvorfor bruge tid på uld lige nu, så har jeg løsningen til dig i dette indlæg. Nemlig en sommerversion af Mors flæsebluse.

Lige siden jeg udgav opskriften på Mors flæsebluse har jeg utallige gange fået spørgsmålet om hvilket garn jeg ville bruge hvis jeg skulle strikke en sommer venlig version. Jeg har tænkt og tænkt, men har faktisk haft svært ved at finde noget garn der både matchede strikkefastheden, og som samtidig gav et lækkert resultat.

Derfor var der tilsidst kun en ting at gøre nemlig at lave opskriften fuldstændig om, så den matchede strikkefastheden på noget rigtigt lækkert sommergarn. Ikke langt fra tanke til handling. Jeg tog kontakt til Gitte, som udover at være ejer af Netgarn, faktisk også er min tidligere kollega i akut modtagelsen her i Odense, for at spørge om hun havde et godt bud på noget lækkert sommergarn, og sammen fandt vi frem til at coast garn var et rigtigt godt bud.

Coastgarn er noget lækkert garn bestående af 55 % lammeuld og 45 % bomuld. Du får således det bedste fra begge verdenen. Uldens varme og bomuldens kølighed. Ganske enkelte perfekt til den danske sommer.

Udover at være noget møg lækkert garn i masser af fine farve, så er det også pga løbelængden på 350 m pr 50 g også et utroligt prisvenligt garn. Du behøves ikke mere end 300 – 400 g afhængig af størrelse for at strikke en sommerversion af Mors flæsebluse, og med en pris på 24 kr pr 50 g, så kommer en flæsebluse ikke til at koste mere end mellem 144- 192 kr afhængig af str. Det er da et tilbud man ikke kan sige nej til.

Coast garn kan købes hos Gitte lige her, og opskriften på Mors flæsebluse, hvor du indtil 1. juli får begge versioner med for bare 40 kr kan købes lige her.  Efter 1. juli bliver prisen enten sat op, ellers bliver det til to separate opskrifter. Det har jeg ikke lige besluttet endnu. Så skynd dig og slå til nu.

Sidder du der ude allerede med en opskrift på Mors flæsebluse, så fortvivl ikke, en opdatering er på vej, og lige om lidt lander den opdaterede opskrift med sommerversionen i din postkasse. Har du købt opskriften på norsk eller svensk, så kan i også godt begynde at glæde jer. I får også en opdatering. Der går bare lige et par uger endnu.

Glæder mig til at se en masse fine version af sommer flæseblusen.

Billede er venligst udlånt af Anne Berg aka mrs_berg_is_knitting

 

 

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sommer flæsedragt