Kom med inden for i min stue og spisestue

Paris Paris Paris

Processed with VSCO with f2 preset

Så er jeg hjemme igen efter 4 dejlige dage i Paris. 4 dage med masser af solskin, god mad, masser af km i benene og lidt (meget) savn.

Det var ellers med et meget tungt hjerte at jeg drog afsted i mandags, og den første dag var også slem, men så vågnede jeg op til solskin i Paris tirsdag, varm kaffe og croissant, og så var det ligesom savnet forduftede. Det har  derfor været en virkelig dejlig tur. Vi har taget den med ro, og har ikke lagt alt for mange aktivitet ind. Vi har prioriteret at tage det med ro og bare gå rundt og nyde foråret i paris.

Vi tog nåede dog både omkring Eiffel tårnet, Louvre og en tur ud til Versailles slottet. Jeg havde set det hele før, men alligevel var det et dejligt gensyn, og især Versallies var en stor oplevelse, da det var under delvis renovering sidst jeg var der.

Processed with VSCO with f2 preset

Pigerne har absolut heller ikke lidt nogen nød. De har hygget sig med deres far, og har ikke virket særlig påvirket af mit fravær.

Jeg har fået mange beskeder om tips til Paris. Om gode cafeer, restauranter og butikker. Desværre er jeg virkelig et fjols til den slags. Mit bedste råd er ganske enkelt at kridte skoene og droppe metroen. Ud og gå. Ud og oplev byen.

Desværre hopper nemlig mange storbys turister i metro fælden. I ved man kommer til en storby, og det første man gør er at finde den nærmeste metro station, og så bruger man ellers det meste af ferien på at fare fra attraktion til attraktion via metrosystemet.Processed with VSCO with b5 preset

Det er virkelig en stor fejl. For en storby skal ikke opleves under jorden. Man skal op. Snuse til byen, opleve og se hvad der foregår.

Desuden ligger de fleste metro stationer også satans tæt, så en tur på 5 metrostops kan sagtens tage en halv times tid, mens man kan foretage samme tur til fods på næsten den halve tid.

Man skal også lade være med at bruge tid på at jagte en eller anden restaurant eller cafe som man en eller anden blogger har anbefalet i 1700 og grøn hvidkål. Storbyer forandrer sig konstant og hvad der er lækkert og in det ene øjeblik er måske total yt det andet. Brug i stedet tiden på at finde dine egne yndlingssteder.Processed with VSCO with b4 preset

Hvis man følger denne enkelte guide til at få den perfekte storbys ferie, så garanterer jeg at i tager hjem. Glade, mætte og med masser af oplevelser i bagagen (og måske også meget ømme ben).

Og nu vil jeg ellers smække benene i vejret efter en dejlig weekend, som har stået 110 % i mine pigers tegn.

 

 

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med inden for i min stue og spisestue