Faste teststrikkere søges

Strikke opskrift // Min datters flæsebluse

Processed with VSCO with f2 preset

ANNONCE

Så er det endnu engang tid til en ny opskrift, og denne gang er det en børne variation af Min mors flæsebluse. Så nu er der mulighed for at man kan få matchende mor/datter bluse.

Egentlig er det lidt tacky det der med matchende mor/barn bluser, men så alligevel meget sødt ikke?

Heldigvis kan man jo selv bestemme om man vil matche eller ej. Nu er der i al fald mulighed for at flæse elskede små og store piger kan få stillet deres flæsetrang.

Min datters flæsebluse kan strikkes i både 1 tråd tynd merino og 1 tråd silke mohair fra Sandnes eller i Sandnes duo. Så der er mulighed for at få strikket både en vinter og sommer version af Min datters flæsebluse.

Min version af Min datter flæsebluse er strikket på i en tynd merino uld i farven støvet koral og en tråd silk/mohair i farven koral meleret.

Opskriften kommer fra str 1-12 år, så alle små piger har mulighed for at få deres helt egen flæsebluse. Vil du gerne strikke til en lidt større pige, så kan du bare strikke Mors flæsebluse i str xs.

Endnu engang så glæder jeg mig til at se en masse fine versioner af Min datters flæsebluse der ude i det danske strikkeland.

Køb opskriften på Min datters flæsebluse lige her og opskriften på mor version finder du lige her.

Processed with VSCO with f2 preset

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faste teststrikkere søges