Et slag i hovedet

Månedens opskrift // Lines sommer bloomers

sommer bloomers

Annonce

Så banker foråret for alvor på døren efter nogle ret så kolde dage. Skal vi ikke krydse fingre for at det nu fortsætter, så vi snart kan få forårets tøjet frem? Hvis du er en af dem der skal have strikket en forårs/sommer garderobe, så skal du læse med nu, for jeg har nemlig et rigtig godt bud på noget lækkert sommerstrik i indlægget her.

Foråret betyder også, udover dejligt vejr og masser af udendørstid, at det er tid til at få noget sommerstrik på pindene, og hvad kunne være mere perfekt ind et par små fine sommer bloomers strikket i bomuld.

Opskriften på Lines sommer bloomers lavede jeg sidste sommer, og de er inspireret af de yndigste små bloomers, som jeg syede på en af mine utallige sy workshops med Line Galst også kendt som Marapytta.

De små sommer bloomers har en fantastisk fin pasform, og med den lille flæse giver de dem et sødt og feminint udtryk. Perfekt til både små babyer og de lidt større piger.

De kan strikkes op i både bomuld og uld eller måske en blanding. Bare man holder sig til en strikkefasthed der hedder 27 masker = 10 cm.

Hvis du sidder og tænker “hvad dælen er det der strikkefasthed egentlig for noget”, så kan jeg lige hurtigt forklare at det ganske enkelt siger noget om hvor tykt eller tyndt garnet er, eller rettere sagt hvor mange masker du skal strikke før du har 10 cm strik. Det er også derfor det er så vigtigt at overholde strikkefastheden, hvis du vil have et produkt der passer.

Jeg skal nok vende tilbage med en mere uddybende forklaring omkring strikkefasthed, og om hvad i gør hvis den ikke passer. Mere om det i et andet indlæg.

Processed with VSCO with f2 preset

Nå men tilbage til månedens strikke opskrift.

Opskriften på Lines sommer bloomers er nemlig også lige blevet opdateret, så den udover den traditionelle bloomers version også indeholder en version med lange ben. Du får således hele to opskrifter for ens pris.

I hele maj fortsætter opskriften med at koste den nette sum af bare 30 kr. 1. juni stiger den til 35 kr, så hvis du vil spare en flad 5’er, så slå til nu, og så kan du inden længe have garderoben fyldt med masser af sommer bloomers både med og uden ben.

Glæder mig til at se en masse små søde baby lår i ført Lines sommer bloomers der ude i det danske sommer land.

Opskriften kan som altid købes lige her.

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et slag i hovedet