Operation sommertøj

Mickey og Racerholdet

annonce

Har i set at der er kommet en ny serie på Disney Junior som hedder Mickey og Racerholdet? Det er en serie med masser af fart og alle de kendte figurer fra Disney universet.

Jeg så lige den lille teaser efter jeg vågnede efter 5 lange og meget trættende nattevagter, og hold fast hvor er der bare sket meget med Mickey og de andre figurer siden jeg var i Disney’s målgruppe for mange år siden, hvor min far i de weekender vi var hos ham satte en VHS bånd på og lod os boltre os i gamle tegnefilm fra morgen til aften.

Selvfølgelig er der sket en hel del med måden tingene er tegnet på, men også figurernes sprog, måden de bevæger sig på og så hele måden historien fortælles på. Der er noget mere fart på end dengang i 1985, hvor jeg sad klinet til skærmen, og så Mickey og alle vennerne på eventyr.

Og så alligevel ikke. For universet og figurerne er stadig de samme. De siger stadig mange af de samme ting og mange af  konflikterne er de samme, og relaterbare til børnenes eget liv.

Verden forandre sig, og det gør Disneys univers også, men grundstenen er altid den samme. Det er altså lidt hyggeligt.

Jeg tror godt jeg ved hvad mig og pigerne skal lave i dag, når de kommer hjem fra henholdsvis skole og vuggestue. Der er dømt Disney i sofaen med popcorn og masser af hygge. Jeg ved godt det er mandag, men det har jeg altså besluttet mig at skide højt og flot på i dag.

Vil du også se Mickey og Racerholdet, så kan nye afsnit ses på Disney Junior hver onsdag kl 17, og lige neden under kan i se en lille smagsprøve på hvad Mickey og Racerholder har at byde på.

Indlægget bringes i samarbejde med Disney

 

 

Gem

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation sommertøj