Når man bare skal give slip

Strikkeopskrift // Ebbas fødselsdagsdragt

fødselsdagsdragtEbbas har fødselsdag lige om lidt, og det skal selvfølgelig fejres med en ny fin lille dragt, som jeg jo meget passende har valgt at kalde Ebbas fødselsdagsdragt. Meget originalt. Jeg ved det.

Opskriften på Ebbas fødselsdagsdragt er en dragt version af Mors flæsebluse, og hvis i ikke kan få nok af Mors flæsebluse, så kan jeg glæde jer med at der er en bluse version på vej til de 1-6 årige, og en kjoleversion, som også kommer til at gå fra 1-6 år.

Vejen til Ebbas fødselsdagsdragt har været en smule kringlet, hvis i skulle have misset den historie, så kan i læse om det lige her.

Men nu er den færdig, og jeg er faktisk ret så begejstret for resultatet, ja næsten mere end jeg var for den første version. Og det siger faktisk ikke så lidt, for den første version var jeg nemlig også pænt meget begejstret for.

Den fine fødselsdagsdragt kommer fra str 3-6 måneder til 3 år, og kan strikkes i både bomuld og uldgarn, bare det rammer en strikkefasthed på ca 27 m = 10 cm. Husk bare altid at være obs på løbelængden. Taler af erfaring. Løb nemlig tør for garn, da det bomuldgarn jeg brugte havde en kortere løbelængde end det originale uldgarn, som dragten først blev strikket op i. Heldigvis endte det lykkeligt, da producenten stadig havde garn tilbage i samme indfarvning. Desværre venter jeg stadig på det skal komme med posten. Derfor den halvfærdige fødselsdagsdragt på billederne.

Som altid kan den fine fødselsdagsdragt købes strik.olinesmor.dk. Håber i tager godt i mod den, og jeg glæder mig til at se en masse fødselsdagsdragter der ude. Husk altid at tagge mig med @olinesmor og #ebbasfødselsdagsdragt, så kan jeg nemlig følge med i hvad i får lavet, og det er bare så hyggeligt.

Processed with VSCO with f2 preset

Gem

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bare skal give slip