Om at lave en strikkeopskrift

En lille basis dragt med lange ben

Processed with VSCO with f2 presetJeg er i gang med at opdatere flere af mine opskrifter. Det kommer til at betyde, at i som købere får meget mere for pengene, når i køber mine opskrifter. Se hvilke opskrifter det drejer sig om i indlægget her. 

Første opskrift var popcorndragten som blev til en popcornkjole, og andet skud på stammen er så basisdragten, som nu også kan strikkes med lange ben, og lige om lidt følger de små små flæse bloomers, Ayas flæsedragt og Lines sommerbloomers, som alle kommer i versioner med lange ben.

Det vil sige at alle de nævnte opskrifter rent faktisk kommer til at indeholde to opskrifter i stedet for bare en. Prisen bliver ikke fordoblet men bare hævet en lille smule. Det synes jeg faktisk er en rigtig god deal for jer.

Alle dem som har købt opskriften på min nye side får automatisk tilsendt den nye version, men har du købt via Littlevintageknits, så har jeg desværre ikke mulighed for at sende automatisk ud. Det ville kræve at jeg skulle kigge hver ordre igennem og manuelt sende opskriften ud, og med flere 1000 ordre, så er det desværre ikke en mulighed for mig.

Men du skal selvfølgelig ikke snydes, så sidder du der ude med en opskrift på den lille basis dragt, og landede der ikke en opdateret version i din mailbox tidligere i dag, så skriv blot en lille mail til mig med dit gamle ordre nummer, så sender jeg fluks den opdaterede opskrift til dig.

Glæder mig til at se en masse basis dragter med lange ben der ude i det danske strikkeland.

 

 

 

 

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at lave en strikkeopskrift