Vægtæppe og billedevæg inspiration

Månedens strikkeopskrift //  olines flæsekjole

Processed with VSCO with f2 presetBody’en er fra Knast by krutter og kan inden længe købes lige her

annonce

Fra nu af starter der noget nyt her på bloggen. Nemlig månedens strikkeopskrift. De er en opskrift som jeg enten ikke har opnået de salgsresultater som jeg synes den fortjener eller bare en opskrift som jeg har lyst til at fremhæve som en ganske særlig en. Fælles er at opskriften enten vil kunne købes til en særlig pris måneden ud eller ganske enkelt kunne downloades helt gratis.  God fornøjelse.

Første opskrift i den serie bliver Oline flæsekjole. Opskriften udgav jeg engang i  efteråret og siden da har salget været sådan lidt sløvt. Mærkeligt nok for jeg er selv helt vild med den opskrift.

Opskriften blev oprindelig udviklet til Oline, fordi hun så gerne ville have at jeg strikkede en kjole til hende. Hendes yndlingskjole på det tidspunkt var en kjole med smæk foran, stropper bag på og med en skørt med masser af strut, så det kjole bestilte hun en tro kopi af, og med hendes tilladelse tilsatte jeg et par flæser. I bedste Olinesmor stil.

Siden hen har Ebba også fået en flæsekjole, dog uden flæser. Det er nemlig det smarte ved den her opskrift. Den kommer nemlig i både en fest version med flæserne, og en version som er lidt mere praktisk til hverdag uden flæserne. Så kan man selv bestemme om man vil strikke det ene eller det andet.

Kjolen kan enten strikkes i uld eller bomuld med en strikkefasthed der hedder 24 m = 10 cm, så det giver en dejlig tyk kjole, som dermed også er rimelig hurtig at strikke.

Kjolen kan strikkes op i str 1-6 år, så man får både en opskrift der kan bruges til de små og de lidt større piger.

Opskriften koster normalt 40 kr, men i hele marts måned kan den erhverves for den nette sum af bare 25 kr. De er altså et røver køb, og jeg lover jer at i får en helt fantastisk opskrift som kommer til at gøre mange små piger glade.

Opskriften kan købes lige her.

God fornøjelse med strikkeriet, og husk endelig at tagge mig hvis i deler jeres resultat på de sociale medier og brug #olinesflæsekjole.

Processed with VSCO with f2 preset

Gem

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægtæppe og billedevæg inspiration