Om sommerferie og Ebbas sommerdragt

Om en popcorn kjole og en syg mor

popcornkjoleDen sidste månedstid har mine piger skidt på mig, de har brækket sig ud over mig x flere. De grædt i mine arme, og nogle gange også skreget hysterisk. Jeg har tørret tonsvis af snot væk fra deres næser. De har sovet tæt op ad mig, og vækket mig med deres hosteri mindst 116 x på en nat. Jeg har søbet rundt i en sump af børne baktusser og virusser uden at blive syg.

Indtil nu. Hvor de endelig fik ram på mig. Så nu ligger jeg her på sofaen med ondt i hele kroppen, med feber og med pokkers meget selvmedlidenhed.

Det eneste positive der er kommet ud af at jeg er blevet lagt ned på langs er, at jeg har fået tid til at lave opskriften på Lille Rosas popcorn dragt om til at indeholde den lovede opdatering, så man nu også kan strikke Lille Rosas popcorn kjole i str 1-2, 2-3 og 3-4 år. Prisen forbliver den samme indtil videre, så du får nu endnu mere for pengene end du fik før.

Alle der har købt opskriften via min nye hjemmeside får automatisk opskriften tilsendt. Har du købt via min gamle side Littlevintageknits, så har jeg desværre ikke mulighed for at sende ud til jer. Men i skal selvfølgelig ikke snydes, så sidder du med en opskrift på Lille Rosas popcorndragt, og ønsker du den opdaterede version med Lille Rosas popcorn kjole, så send mig blot en mail med dit gamle ordre nummer på: Olinesmor@live.com, så sender jeg fluks den opdaterede opskrift til dig.

Den popcorn kjole som Ebba har på er strikket i alpaka/silke garn fra Sandnes i farven syregul. Det er verdens lækreste og blødeste garn, men også temmelig svært at strikke jævnt i.

Glæder mig til at se nogle fine popcorn kjoler der ude.

God strikkelyst til jer og god bedring til mig.

 

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om sommerferie og Ebbas sommerdragt