Ikke mere sygdom TAK

Om sygdom, opdaterede strikkeopskrifter og en popcorn kjole

popcorn kjoleDa jeg skrev indlægget i mandags havde jeg en naiv forestilling om, at nu var vi på den anden side. Foråret tittet jo for fanden frem, og vi har ligesom haft vores del af snot og bræk. I indlægget her kan du læse om det holdte helt stik, og så kan du også se hvad jeg har af strikkeplaner fortiden.

Sådan skulle det bare ikke være. Halvanden døgn fik vi. Tirsdag hentede jeg nemlig en højfebril Ebba i vuggestuen. Desværre havde pædagogerne ikke opdaget det, og ej heller en kæmpe lort i hendes ble som ikke var helt var af nyere dato. Det resulterede i en pæn rød røv, og en temmelig sur mor.

Fredag synes Oline så at hun skulle gøre hendes søster selskab, og kom hjem fra børnehave med en lille gave til mor. Nemlig 39,6 i feber. Halløjsa så var vi ligesom kørende igen.

Havde så travlt med at tage mig af mit syge yngel at jeg rent faktisk sådan næsten kom til at tisse i bukserne i går. Shhh sig det ikke til nogen.

Kan høre på Instagram at jeg ikke er den eneste der kæmper med syge børn. Hvad dælen sker der for det?

Er det bare sådan det er når man har børn eller skyldes det overfyldte institutioner fyldt med panodil børn?

Og når jeg skriver panodil børn, så er det ikke for at banke nogle i hovedet. Jeg kan godt forstå at man er så presset at man føler sig fristet til at hælde en lille smule panodil i sit subfebrile barn og skippe han/hun afsted i institution.

De fleste i Danmark har heldigvis ret til barnets 1. og nogle og barnets 2. sygedag, men de rækker jo ligesom ikke særlig langt når barnet er sygt 24-7. Og så skal man også lige huske at barnets 1. og 2. sygedag ikke er en ret, men noget man kan få hvis foreholdende på arbejdspladsen tillader det.

Så ja jeg forstår udemærket godt panodil barn konceptet.

Måske ville det være godt givet ud for alle hvis man gjorde som i Sverige hvor man har ret til at passe sine børn sort set så meget som de er syge. Så kunne man måske for alvor afskaffe panodil børn konceptet og lade forældre gøre det som de egentlig gerne vil, nemlig at passe deres syge børn så længe de er syge.

Bare en lille tanke her fra hjemmet fyldt med syge børn.

Når jeg ikke tørrer snot væk fra små næser, trøster  hysteriske sygdoms ramte menneske børn og agerer levende sovepude, så arbejder jeg med mine strikke opskrifter. Det er nemlig alle ved at få en overhaling og en opdatering.

Mange af opskrifter bliver udvidet til at indeholde flere versioner af den oprindelige opskrift. Fx kommer både Lines sommer bloomers, de små flæsebloomers og Basisdragten også til at indeholde en version med lange ben, så man får således to opskrifter for en pris.

Har du allerede købt opskriften via min nye hjemmeside, så får du helt automatisk den nye version. Har du købt via min gamle hjemmeside Littlevintageknits, så  har jeg desværre ikke her mulighed for automatisk at sende nye versioner ud. Men i skal selvfølgelig ikke snydes for de nye versioner, og når opskriften er opdateret, og i ikke modtager den nye opskrift, så sender i mig bare en mail med jeres gamle ordre nummer, og så skal jeg nok fluks sende den nye version til jer.

Så hold øje med siden her, og min Instagram , hvor jeg nok løbende skal offentliggøre de nye versioner.

En anden opskrift som også er ved at blive opdateret er Lille Rosas popcorndragt.. Den bliver ganske enkelt til en popcorn kjole. Dvs fra str 1 år får man muligheden for både at strikke en kjole og en dragt. Desuden bliver opskriften udvidet til også at gælde de lidt større piger, så de også kan få en fin  popcorn kjole.

Ligesom med de andre opskrifter, så gælder det også for popcorndragten/kjolen, at har du købt via min nye hjemmeside, så får du den opdaterede opskrift helt automatisk, og har du købt via Littlevintageknits, så bliver du nødt til lige at sende mig en lille mail med dit gamle ordre nummer. Så sender jeg fluks opskriften på den lille popcorn kjole til dig.

Og igen hold øje med siden her og min Instagram, hvor jeg nok skal offentliggøre når jeg har de nye versioner klar.

Og så tror jeg ellers der er en næse eller to der skal pudses. Vi ses på den anden side.

PS Inden jeg lukker helt ned for mit online liv for i dag, og hengiver mig 110 % til mine to snotnæser,  så skal i ikke snydes for de her to små krave, hvor af den ene faktisk kan hentes ganske gratis  resten af februar måned lige her, og den anden kan købes til den nette sum af bare 20 kr lige her.

IMG_4766

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke mere sygdom TAK