Nytårsforsætter for 2017 vol 1

Et lille hurtigt begynder strikkeprojekt

  strikkeprojektEr du nybegynder inden for strikkeverden? Har du strikket din første hagesmæk eller krave. Har du nogenlunde styr på ret og vrang, kan du lave en indtagning og udtagning, og mangler du et strikkeprojekt som både giver dig lidt udfordringer, ikke får dig til at opgive før du overhovedet er begyndt, og vil du samtidig gerne have et brugbart resultat ud af dine anstrengelser, så kig med i indlægget her, hvor jeg viser dig en strikkeopskrift som netop opfylder alle disse behov. God fornøjelse.

Ebba skyder i vejret fortiden. Det kan jeg egentlig godt forstå. Både fordi hun spiser som en fuldstændig vanvittig, men også fordi hun indtil nu har været en lille prut. Det har selvfølgelig også sine fordele. Bla har hun været meget billig når det kommer til at putte tøj på hendes lille krop. Rent faktisk har hun passet det samme tøj det sidste års tid. Yes i hørte rigtigt. Damen har formået at passe str 80 siden januar 16. Det er immervæk en rum tid.

Men nu skal det vist være slut, og mere og mere af hendes tøj synger på allersidste vers. Og det er sådan set meget godt. Det er nemlig ved at være godt slidt.

Det har også betyder at jeg har måtte smide alt hvad jeg havde i hænderne, og komme i gang med at producere noget tøj til hende.

Årstiden en mente har jeg kaster mig over strikketøjet, og har i alt hast sat en lille produktion i gang. Første strikkeprojekt blev  En lille basis dragt.

Den er faktisk en af mine yndlings opskrifter. Den strikkes i dejligt tykt garn, så den er både dejlig varm, og ikke mindst meget hurtig at strikke. Rent faktisk strikkede jeg den på ca 3 aftener, hvor jeg vel har strikket et par timer hver aften. Og det er altså den størst str jeg har strikket. De mindre kan man strikke endnu hurtigere.

Og så er den rent faktisk også ret nem at strikke. Både fordi det er en simpel model, men også fordi jeg har gjort meget ud af at forklare de enkelte processer i opskriften. Der er således ingen tavs strikkeviden, som man skal gætte sig til. Alt er forklaret ned til mindste deltalje. Det gør at opskriften er nem at gå til, selv hvis du er nybegynder.

Jeg arbejder også på at få lavet nogle tilhørende strikkevideoer, som visuelt vil forklare strikkeprocessen. Nogle af dem er allerede lavet. Jeg skal bare have tid til at redigere og oploade dem.

Den færdige dragt er perfekt til både store og små, og afhængig af dit farvevalg, kan den bruges af både piger og drenge. Dragten varmer dejligt om bryst og mave, og er nem at bevæge sig i selv for store tumlinger.

Opskriften kommer fra str 0-3 år, og koster den nette sum af 30 kr. Det er altså et røverkøb, hvis du spørger mig.

Den version her er strikket i  to tråde engle uld fra Tusindfryd i farven pudder. Den kan også sagtens strikkes andre typer garner fx merino uld Drops, som du fx kan købe lige her (reklamelink).

Og lige om lidt kommer der en opdatering til opskriften, hvor du også får en vejledning til at strikke dragten med lange ben. Alle der har købt den gamle version skulle gerne få automatisk tilsendt den nye version, så hold øje med jeres postkasse. Når opskriften bliver opdateret vil prisen stige til 40 kr, så slå til nu mens den endnu kun koster 30 kr.

Køb opskriften lige her , og god fornøjelse med strikkeriet.

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Gem

Gem

Gem

3 kommentarer

 • Dittesf

  Mange tak for svar:0) den vil jeg prøve at gå i gang med! Rigtig god dag. Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dittesf

  Hej. Sikke en fin dragt, jeg kunne godt tænke mig at strikke den, men inden jeg køber opskriften, skal jeg lige høre om den starter oppefra eller nedefra? Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Den strikkes oppefra og ned. Du starter med selerne og strikker så smækken og så slår du op til bagdelen og begynder at strikke rundt. Det giver minimal af montering. God fornøjelse

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsforsætter for 2017 vol 1