Om at vokse ud af en minibil

Strikke opskrift // En lille basis dragt

basis dragt annonce

Så er det igen strikke opskrift tid, og denne gang er det en fantastisk lille nem opskrift på den helt perfekt basis dragt til både små og store babyer.

Den her basis dragt var faktisk en af de første dragter jeg strikkede til Ebba i sin tid. Prøv bare at se lige her. Det er faktisk lidt sjovt at se. Husker den tydeligt. Jeg havde set en dragt på nettet et sted, og ledte og ledte efter en opskrift. Men det var helt umuligt, og en dag blev jeg træk af at lede, og så gik jeg i gang selv, og det kom der så en fin basis dragt ud af.

I var ret vilde med den fine basis dragt, og jeg har slet ikke tal på hvor mange gange jeg er blev spurgt om jeg havde en opskrift, og hvor mange opfordringer jeg har fået om at skrive den ned. Jeg har hele tiden lovet at en dag skulle jeg nok få det gjort.

Det tog mig så lige næsten 2 år

Men nu er den her. Den helt perfekte basis dragt.

Dragten er forholdsvis nem at strikke. Jeg strikkede den dengang jeg lige var gået i gang med at strikke, så det kan i helt sikkert også. Og som altid er opskriften meget detaljeret, og dermed nem for en begynder at følge. Jeg holder jer i hånden hele vejen igennem.

Jeg har strikket den i en dobbelt tråd engleuld. Det er en af mine mange yndlings garner, og hvis i ikke allerede har stiftet bekendtskab med det fantastisk garn, så kan jeg kun sige kom så i gang. Lækre farver og fantastisk kvalitet.

Opskriften kommer fra str 0-3 år, og du skal bruge mellem 50-150 g garn for at få en færdig dragt.

Dragten kan bruges både til piger og drenge alt efter hvilken farve man strikker den i.

Jeg håber i vil tage godt i mod min nyeste opskrift, og jeg glæder mig til at se en masse små fine babyer i flotte basis dragter.

Husk endelig at tagge mig hvis i deler på de sociale medier. Elsker simpelthen at se hvad i får lavet.

Køb opskriften lige her:

[shopify embed_type=”product” shop=”olinesmor.myshopify.com” product_handle=”en-lille-basis-dragt” show=”all”]

Opskriften på huen som Ebba har på er også min. Den kan du købe lige her:

[shopify embed_type=”product” shop=”olinesmor.myshopify.com” product_handle=”ebbas-boble-kyse” show=”all”]

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Gem

Gem

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at vokse ud af en minibil