Strikkeopskrift // En lille blondekrave

Om at vokse ud af en minibil

annonce

Engang var jeg helt mig selv. Bare mig, mine katte og så en cykel. En bil kunne jeg ikke drømme om at eje. Jeg ville hellere bruge pengene på tasker, rejser og fest og farver.

Så mødte jeg pigernes far. Hoppede ned fra min single pind og landede med begge ben på jorden. Lige pludselig var der andre ting der trak.

Jeg arvede min mors gamle spand af en bil. Den kørte os over alt, og den spandt som mis, selvom den var fra dengang Aqua var the shit.

Så kom Oline. På en kold juleaften. Min bedste julegave nogensinde. Det siger hun også selv hvis nogle spørger hende ?jeg er min mors bedste julegave?.

Igen blev andre ting vigtigere, og min mors gamle spand blev skiftet ud min en helt sprit ny men meget lille bil. Sikkerhed frem for alt.

Det var mig der bestemte bilen. Pigernes far var ikke tilfreds. Han ville have en rigtig mande bil. En med plads og med krog. En mand kunne bevæge sig i, og fylde op med alverdens ting og sager. Men jeg vandt, og et styk minibil blev indkøbt.

Den lille bil fragtede min lille familie på 3 over alt. Den kørte som en drøm, og hvis vi gjorde os meget umage kunne vi have både dit og dat i den.

Så på en solrig marts dag kom min lille solstråle til verden. Verdens bedste Ebba. Verdens gladeste Ebba.

Og det blev lidt trangt i den lille minibil. 2 voksne, 2 autostol og alle vores habengut. Lad mig bare sig at der ikke var meget plads til overs.

Det blev sommer og vi skulle rejse på ferie. Vi pakke alt i sportstasker og poser fra Ikea. For vores lille bil kunne ganske enkelt ikke rumme sådan en kæmpe familie kuffert.

Så flyttede vi i hus. Igen kom mini bilen til kort. Have affaldet hober sig op og ikke engang en sølle Ikea reol kan den lille mini bil transportere fra a til b.

Det er bare satans træls, og engang imellem pipper pigernes far ?hvad sagde jeg? og ?vi skulle have købt en ?rigtig? bil?.

Selvom jeg nødig vil indrømme det, så har manden jo ret. Min lille familie er ganske enkelt vokset ud af den lille minibil, og tiden er inde til at købe en rigtig bil.

Lad den store jagt begynde.

Er du i samme situation, så prøv at tjekke Opel Zafira ud, som er alt andet end en minibil, og jeg vil vædde med at den både kan indeholde tonsvis af haveaffald, flere Samsonite kufferter og et Ikea møbler eller to. End da på samme tid. Sådan næsten da.

 

 

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkeopskrift // En lille blondekrave