Jeg lever stadig.... sådan da

Strikkeopskrift // En lille blondekrave

blondekraveSå er der endelig igen nyt fra strikkefronten. Og denne gang er det blevet til en fin lille blondekrave. Læs mere om den og find link til opskrift i indlægget her.

Jeg elsker ganske enkelt små strikkede krave. Af flere grunde.

For det første er de hurtige at strikke. Nogle gange har man bare brug for et projekt som man hurtigt kan få færdigt.

Så er de perfekte til at få has på alle de små rester som ellers bare ligger i strikkeskuffen og keder sig. Garn spild er altså næsten lige så slemt som madspild i min verden.

Jeg bruger kraver konstant. Som pynt og som praktiske små savle smækker. De er også gode som en lille fin barselsgave. Se fx hvor fin den er til kjolen fra Mango.

Processed with VSCO with f2 preset

Derfor elsker jeg også at lave krave opskrifter, og i elsker dem heldigvis også. Lille Elviras krave er fx min bedst sælgende opskrift til dato.

Min nyeste krave opskrift er en yndig lille blondekrave inspireret af en strikket vintage kjole jeg engang stødte på. Den havde det smukkeste lille skørt, som netop var strikket i samme blonde mønster.

Den fine blondekrave er nem at strikke, men den kræver at man holder tungen lige i munden. Diagrammet skal følges meget præcist ellers mister kraven hurtigt sit fine udtryk. Men når diagrammet først sidder i fingrene, så går det altså som en leg.

Blondekrave opskriften kommer i str 3 måneder til 7 år, og kan fx strikkes i engleuld fra tusindfryd. Køb  blondekrave opskriften lige her:

[shopify embed_type=”product” shop=”olinesmor.myshopify.com” product_handle=”en-lille-blonde-krave” show=”all”]

Processed with VSCO with f2 preset

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lever stadig.... sådan da