Om sponsorede indlæg på Olinesmor

Jeg lever stadig…. sådan da

Processed with VSCO with f2 presetSå sidder jeg her på sofaen i vores nye hus efter en af de værste måneder i mit liv. Det her renovering/ flytte cirkus har virkelig trukket ekstremt mange tænder ud. Læs om hvor mange, og en lille status på vores flytte projekt i indlægget her.

Vi var måske en anelse optimistiske da vi for en måned siden satte i gang, og tænkte det klarer vi da lige med en klat maling, samtidig med vi river et kæmpe gulvtæppe af, sætter tapet op og planlægger og bestiller nyt køkken.

I dag er vi begge blevet en del klogere.

Man maler nemlig ikke bare lige 186 m2. Bare det at spartle huller og dække af tog næsten en hel uge.

Man bestiller heller ikke bare lige et køkken. Det kræver mange timers overvejelse og research. Så skal det tegnes og bestilles. Alene den sidste del af processen tror jeg tog hele to formiddage. Det lyder måske ikke af meget, men når man i forvejen er hårdt spændt for tidsmæssigt, så er 2 formiddage rimeligt meget bare lige sådan at rive ud af kalenderen.

I det hele taget var der mange ting der bare tog dobbelt så lang tid, som vi havde regnet med.

Derfor måtte vi også efter at have været i gang i 2 uger  sande, at vi på ingen måder ville nå det hele, og at vi måtte prioritere og sætte ind der hvor det var allervigtigst, og så arbejde fra morgen til aften.

Det gjorde vi så, og efter en lørdag fra helvede hvor alt vores lort blev flyttet 500 m, så sidder vi her nu. I vores helt eget hus.

Og selv om vi stadig ikke har noget køkken, der er flytterod over alt, tusind projekter stadig står i kø, jeg har ondt i ryggen og børn der hoster natten langt, så har jeg bare en ekstrem lykke følelse i min lille mave. Det her føles bare så rigtigt som noget overhovedet kan gøre.

Heldigvis er der lys forude. Vores bordplade blev leveret i dag, i morgen bliver kogepladen sat til og vasken sat til afløbet, vi får maler hjælp i næste uge, om lidt over 2 uger bliver vores fronter til køkkenet leveret og for hver dag der går bliver der mindre og mindre fyldte kasser i vores kælder.

Og hvis alt bare klapper, så er vi måske helt færdige engang i starten af det nye år.

Det betyder også at bloggen stadig kommer til at stå stille. Ikke helt så stille som de sidste 14 dage, jeg regner med at kigge ind med lidt hus opdateringer engang imellem, men krea indlægget kommer i nok til at kigge langt efter. Lige nu ved jeg fx ikke engang hvor min sy maskine er.

Lige om lidt lukker Littlevintageknits også ned. Min udbyder holder op med at understøtte udsendelse af PDF filer, og skal derfor have flyttet hele molevitten over til en anden udbyder. Og det har jeg simpelthen ikke overskud til at sætte mig ind i lige nu. I kommer dog stadig til at kunne købe mine opskrifter lige her.

Og jeg har da også et par opskrifter i støbeskeen. Bla en lille basis dragt, en blondekrave og så den opskrift som jeg nok er allermest spændt på, nemlig min første egostrik opskrift. En lækker sweater med den fineste lille krave detalje. Krave og dragt opskrifter kommer nok til salg i næste uge. Egostrik opskrifter nok først engang i det nye år.

Og nu vil jeg ellers smide mig på sofaen, og pleje min meget ømme  flytte ryg, og strikke en pind eller to mens jeg hører en podcast. Vi har nemlig heller ikke hverken kabel tv eller internet endnu.Processed with VSCO with f2 preset

Gem

4 kommentarer

  • Jette bruun

    Hej jeg skrev til dig om jeg kunne købe elviras krave på mobil pay svaret var ja men jeg har ikke hørt noget siden ???.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Vil du mon dele farvekoden til den fantastiske vægfarve? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om sponsorede indlæg på Olinesmor