Om at købe køkken, genbrugsguld, træthed og en lille status

Strikke opskrift // Flæse legedragt

flæse legedragtannonce

Så har jeg endnu en opskrift klar til jer. Denne gang er det verdens fineste flæse  legedragt, som både kan strikkes med og uden flæser afhængig om man strikker til dreng eller pige.   Håber i vil tage godt i mod den.

Opskriften er igen inspireret af gamle strikke opskrifter, og er en videre udvikling af opskriften på Olines flæsekjole. Synes simpelthen den kjole var så fin, at de små piger som endnu ikke kan gå, og så skulle have noget med masser af flæser.

Og derfor blev opskriften på den fine flæse legedragt til.

Den fine flæse legedragt kan strikkes op i dejligt tykt uld. Jeg har brugt drops baby merino, men alt andet med nogenlunde samme strikke opskrift kan også sagtens bruges. Dragten er derfor perfekt til vinter, og også dejlig hurtig at strikke.

Drops baby merino kan du bla købe lige her, hvor du næsten også altid kan finde det på tilbud.

Dragten har smæk foran, hvor man strikker flæser på til sidst, og løbegang med elastik bag på, som giver den kæreste lille rumpe, hvor der rigtig er plads til bleen.

Hvis man vil kan dragten sagtens strikkes uden flæser, og så er den faktisk også helt perfekt til drenge.

Som med alle mine opskrifter, så skal i endelig skrive til mig hvis i oplever problemer med opskriften. Jeg forsøger at svare så hurtigt jeg kan, men da jeg kun er strikke opskrift designer ved siden af mit rigtige job, og har mand og børn, som jeg også skal tage mig af, så kan jeg ikke love at jeg svarer lige med det samme.

Dragten kan som altid købes lige her eller lige her:

[shopify embed_type=”product” shop=”olinesmor.myshopify.com” product_handle=”flaese-legedragt” show=”all”]

God fornøjelse med den fine flæse legedragt, og jeg glæder mig til at se masser af små piger (og drenge) i flæse legedragter.

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at købe køkken, genbrugsguld, træthed og en lille status