Olines flæsekjole

Om at være forelsket i en flæse kjole

Processed with VSCO with f2 preset

affiliate

Er du også bidt af en gal flæse, og kunne du også tænke dig en fin flæse kjole, så kig med i indlægget her, hvor jeg giver dig inspiration til hvordan du selv kan sy sådan en fin sag.

Den anden dag satte jeg mig til symaskinen med en mission. Jeg ville sy en flæse kjole til mig selv. Var nemlig i H&M for nogle uger siden og der faldt jeg over den smukkeste flæse kjole, som jeg forelskede mig fuldstændig i. Desværre som så mange gange før måtte jeg lade den hænge, simpelthen fordi den var lavet i 100 % polyester, og det kan jeg bare ikke med. Ville ønske jeg kunne.

Siden da har jeg tænkt og tænkt på den flæse kjole, og forbandet polyester langt væk.

Tilsidst var der ikke andet at gøre end at gribe symaskinen, noget stof og et kjole mønster, og så ellers gå i gang.

Og det kom der så denne fine flæse kjole ud af.

Grundmønsteret jeg har brugt er Judith kjole mønstret, som jeg fik til mit fredags fix med Line Galst  for længe længe siden. Det mønster er efterhånden lidt af en genganger her på bloggen, og jeg har snart ikke tal på hvor mange kjoler jeg har syet efter det mønster efterhånden, og hver gang er jeg bare super tilfreds med resultatet. Mønstret er så simpelt, at det næsten er helt til grin, men alligevel er pasformen bare helt perfekt.

Denne gang har jeg lavet halsåbningen lidt mindre og sat en lynlås i ryggen i stedet, og så har jeg jo sat den famøse fine flæse hen over brystet.

Flæsen er ganske nem at sætte på hvis i selv kunne få lyst til at kaste jer ud i noget lignende. Det kræver bare et langt stykke stof og noget rynketråd, og så er det ellers bare med at gå i gang med at få sat den på det helt rigtige sted.

Flæsen kan sættes både på bluser og kjoler. Kun fantasien sætter grænser. Måske jeg ligefrem skulle lave en DIY. Er der stemning for det??? Jeg kan jo sagtens sige at det er nemt som ingenting at sætte sådan en fætter på, men hvis man er temmelig grøn ud i syningens kunst, så virker det måske som det rene volapyk.

Jeg er simpelthen helt vild med den fine flæse kjole, og jeg kan godt afsløre at jeg allerede pønser på at sy en ny af slagsen meget snart. Så skal jeg bare finde ud af hvilken slags stof den skal syes op i. Se det kan jo godt blive en ganske vanskelig beslutning.

Og lige inden jeg slipper jer, så bliver jeg lige nødt til at lede jeres opmærksomhed hen på mine nye støvler. Det er nemlig noget af det mest behagelige jeg nogensinde har sat mine små (eller store) fødder i. De har nemlig rågummi sål, og hold da fast jeg skal da aldrig gå i andet mere. Det er jo som at have et par sneakers på. Tænk at jeg ikke har gjort den opdagelse før nu. Skoene kan købes lige her, hvor de endda er på tilbud. Men skynd jer der er ikke mange størrelser tilbage. Så slå til nu, hvis du også vil have fine, varme og behagelige vinterstøvler.

Processed with VSCO with f2 preset

Og så kan jeg godt afsløre at det ikke er sidste gang i ser  noget med en flæse på her på bloggen. Jeg barsler nemlig med det vildeste egostrik projekt, og jeg kan godt love jer at det inkludere en flæse eller to. Glæd jer. Måske der endda kommer en lille opskrift ud af det. Hvem ved.

flæse kjole

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olines flæsekjole