Flæse buksedragt fra Paelas

Om at træde ud af hygge bukserne

Processed with VSCO with f2 presetaffiliate

Kender i de dage hvor man bare har lyst til at træde ud af hygge bukserne og tage noget ordentlig tøj på? Sådan en dag havde jeg i dag.

Jeg er alt for slem til at leve i hygge tøj. Min uniform er et par jogging bukser fra H&M, en lang Samsøe & Samsøe s shirt og en uld cardigan fra COS . Det er ikke kønt, men det er dæleme rart.

Der var engang hvor jeg ikke gik uden for en dør uden 10 cm høje hæle og fuld krigsmaling. Nu går jeg gladeligt ned og handler med morgenhår, søvn i øjnene og selvfølgelig i ført min yndlings hygge uniform.

Så bær over med mig hvis i støder på mig en dag. Jeg er altså ikke noget kønt syn.

Jeg har altid været lige dele misundelig og forundret over de kvinder, som formår trods små bæster i hjemmet alligevel formår at komme i stiletterne og få make up i krydderen. How dælen do you do it????

Nå men i dag skulle hygge uniformen altså vaskes, og så var det altså en god anledning til at i føre sig noget af alt det fine tøj som jeg rent faktisk er ejer af.

Der var engang hvor jeg brugte hele min løn på lækkert tøj. I dag går den primært til bleer og ikke mindst til at betale pigernes institution. Holy magle den er dyr.

Jeg elsker stadig lækkert tøj, men det er virkelig minimalt hvad jeg bruger af penge på tøj til mig selv efterhånden.

Det skyldes til dels den famøse hygge uniform, men også i høj grad at jeg har fået en passion for at sy mit eget tøj.

Arbejder p.t på en fin kjole med sådan en flæse over brystet, som er noget så hipt for tiden. Så en i H&M her den anden dag. Men ak og ve de havde jo lavet den i polyester, og så var der kun en ting at gøre og det var at hænge den tilbage igen, og selv gå i gang med at sy en i et materiale, der er mere Camilla venligt. Glæder mig til at vise jeg det færdige resultat.

Kjolen her syede jeg for længe siden, og den er altså super skøn. Syet i lækker bomuld, som man ikke kamp sveder i, og i en pasform som rent faktisk klæder min krop rigtig meget.

Stoffet kan du købe hos en af mine yndlings Etsy sælgere lige her, og mønsteret finder du lige her.

Og sig mig så lige at jeg ikke er den eneste mor som har svært ved at træde ud af hygge uniformen?

PS. Gæt hvad jeg har på lige nu. I får et gæt.

PPS. Overvejer at investere i et par fancy spancy hyggebukser. Prøv fx at se dem her. Det er jo lige før man rent faktisk godt kan tillade sig at gå i Rema med dem uden at få dårlig samvittighed.

Processed with VSCO with f2 preset

Gem

Gem

Gem

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæse buksedragt fra Paelas