Om min snart store pige

Liberty, flæser og en lille dragt

flæserI mandags havde jeg en date. Med min symaskine. Og det kom der sød musik ud af. Se hvad jeg fik lavet, find link til opskrift og så løfter jeg sløret for min næste DIY, som er lige på trapperne. Alt sammen i indlægget her.

Jeg har det altid lidt svært, når jeg skal tage hul på et stykke liberty stof. Egentlig har jeg bare lyst til at lade det hele ligge, og så engang i mellem tage dem ud, og gramse godt og grundigt på den.

Men det ville jo være temmelig fjollet.

Derfor tog jeg i mandags en meter af det dyrebare stof frem, og med skælvende hænder klippede jeg ud til en fin lille dragt. Tænk hvis jeg kom til at klippe forkert.

Dragten har jeg syet flere gange før, og det ville nok være min yndlings dragt, hvis det ikke var fordi, at den var pokkers drilsk at sy. Men resultatet er bare så smukt, og med den mest fantastiske pasform, og så kan man næsten tilgive alt, når man endelig er færdig.

Denne gang besluttede jeg dog at jeg ville pifte dragten op med lidt flæser. Det drillede lidt i starten, men slut resultatet blev altså helt i top, og jeg må nok indrømme at jeg nok bare har noget for flæser lige for tiden.

Faktisk blev jeg så begejstret for resultatet at jeg har tænkt mig at lave en lille DIY til jer. Altså hvordan i sætter flæser på sådan en lille dragt. Kunne det ikke bare være fint?

Nu går jeg bare og venter på at det helt perfekte stof lander i min postkasse, og så skal jeg nok få den lavet til jer.

Du finder link til mønster på dragten lige her, og det fine liberty stof kan du købe lige her.

Processed with VSCO with f2 preset

4 kommentarer

 • Marie

  Den er meget fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Valentin

  Vil så gerne kaste mig over det projekt. Men jeg tør simpelthen ikke når du nu af flere omgange har skrevet om hvor drilsk og svær den er at sy. Kan du ikke overtales til at lave en diy på hele dragten…???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Hej Trine. Jo måske. Nok ikke hele dragten men kan måske vise nogle af de dele som ikke er beskrevet særligt godt i mønstret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Valentin

   Det ville være så fedt…?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om min snart store pige