Verdens fineste dukke sager til små dukke glade piger

Om dampovne og et nyt køkken

annonce

Så er der efterhånden kun 1,5 måned til vi overtager vores hus. Det føles altså som hundrede år og en halvstor madpakke. Vi er bare så klar til at forlade den her lejlighed. Ikke mindst Oline, som næsten dagligt spørger hvornår vi skal hen i det nye hus. Især glæder hun sig meget til at vælge værelse og til at male det lyserødt (som om det kommer til at ske).

Ventetiden forsøger jeg at bruge fornuftigt. På at indrette huset inde i mit hovedet, på at søge inspiration og på at planlægge. Forventningens glæde kan man vel sige.

Som før skrevet så er huset stort set til at flytte ind i. Der skal dog laves et par små ting, inden vi 1. dec flytter vores habengut over på den anden side af vejen (stort set). Væggene skal selvfølgelig males, og det skal gulvene også. Vi har haft hvide gulve i lejligheden længe, og det er altså bare lækkert. Det bliver jeg nødt til at have igen.

På 2. salen skal vi have fjernet et grimt gulvtæppe og pillet noget savsmulds tapet ned. Jeg er ikke helt sikker på hvad der skal ske med gulvet på 2. salen endnu. Eller rettere sagt det manglende gulv. For under gulvtæppet er der ingenting. Så det skal vi have fundet en løsning på.

I køkkenet er der verdens grimmeste fliser, hvis du spørger mig. Den slags er muligvis et spørgsmål om smag og andre vil måske synes de er toppen af poppen. Det gør jeg så ikke.

Ønske scenariet ville være at pille dem alle sammen op. Men det er et kæmpestort arbejde og ikke mindst møghamrende dyrt.Det bliver bare ikke lige nu, og mest af alt fordi vi påtænker at udskifte køkkenet inden for en overskuelig fremtid. Køkken er sådan set fint og velholdt, men lidt kedeligt, og så er det også virkelig dårligt indrettet. Rummet er stort, og alle elementer står rundt langs væggen med et kæmpe gas komfur. Det efterlader en masse spild plads midt i rummet, som jeg sagtens kunne se udnyttet bedre.

Derfor tænker vi at det er helt tosset at begynde at pille fliserne op og lægge nye, når vi alligevel vil lave et helt nyt køkken inden for en overskuelig fremtid. Vi tænker derfor at vi maler dem i en farve som vi godt kan leve med.  Nogle erfaringer med det? Bliver resultatet pænt og holder det?

Selvom der nok går lidt tid inden vi har råd til at udskifte køkkenet, så kan jeg alligevel ikke lade være med at kigge lidt på køkkener. Kigger på alt fra costummade snedker køkkener til dem fra Ikea. Jeg tror nok, medmindre at jeg vinder i lotto, at vi nok ender tættere på et fra Ikea end det der snedker køkken. Men man har vel lov til at drømme.

Noget andet jeg også drømmer om er nye lækre hårde hvidevarer. Ja det lyder måske lidt sjovt, og havde nogen for 15 år siden sagt at jeg ville sige den sætning, ja så havde jeg nok grint min røv rimelig meget i laser og sagt at det ville ALDRIG ske. Camilla drømmer om Prada tasker og Louis Vuitton sko. Ikke hårde hvidevarer. BASTA.

Ja sådan ændrer ens prioriteter her i livet sig. Det er nok alderen og ikke mindst på grund af den her video. Advarsel se den ikke hvis du er møg sulten og elsker en lækker mør bøf:

 

 

Okay sig ikke at i ikke var advaret. Ser den bøf ikke bare for lækker ud, og er jeg den eneste der efter at have set den video, har lyst til at fare ned til den nærmeste slagter for at købe verdens største bøf, og på vejen hjem lige svinge forbi den lokale hårde hvidevare forhandler og snuppe en dampovn fra Electrolux med hjem.

Hvis du også går i køkken drømme eller bare drømmer om nyt køkken lir, så kan du hoppe ind forbi Electrolux, og læse lidt mere om hvad de har at byde på.

Og husk det er ikke forbudt at drømme.

Indlægget bringes i samarbejde med Electrolux

 

2 kommentarer

 • Gry

  Super spænende! Jeg kan anbefale Werkts køkkenløsning – der kan lave costumemade fronter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Har du et link til dem? Kan nemlig ikke finde noget på Google om dem. Lyder nemlig spændende

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens fineste dukke sager til små dukke glade piger