Et lille søndags krea tip

Verdens fineste dukke sager til små dukke glade piger

dukkeannonce

Har du også dukkeglade piger (eller drenge), så er det nu du skal læse med. Her i indlægget viser jeg dig nemlig, hvor du kan købe lækkert dukke tøj og udstyr, som både er en fryd for øjet for mor og barn.

Jeg har to meget dukkeglade piger. Det er faktisk en af de eneste stykker legetøj som de virkelig kan komme op og tottes om.

Oline elsker at give dem tøj af og på, og det er hun bare blevet rigtig god til lige pludselig. Selv små knapper og lynlåse får hun lukket uden problemer. Hun bruger lang tid på at finde det rigtige tøj, tage det af igen.

Ebba putter dukken i dukke sengen og kysser den godnat. Simpelthen så sødt. Hun aer den og så forsøger hun at give den hendes sut. Endnu mere sødt.

Jeg har en del strikket dukke tø,j som min farmor har strikket til mine dukker, da jeg var barn. Det er jeg simpelthen så fantastisk, at min mor pakkede det ned i sin tid, da jeg mistede interessen for dukker, og gemte det, så mine egne piger kunne få gavn af det.

Jeg har store planer om selv at komme i gang med at strikke dukke tøj. Bla går jeg og leger med tanken om at lave alle mine strikke opskrifter om til dukke strikke opskrifter. Det er på min vanvittig lange to do liste.

Ind til da bliver pigerne forkælet med smukt dukke tøj fra Elselil, hvor du både kan købe strikket og syet dukketøj.

Prøv fx at se de her små flæse bloomers. De er da ikke til at stå for. De findes i to str, så de både passer store og små dukker. De koster bare 90 kr og du finder dem lige her.

Processed with VSCO with f2 preset

Udover dukke tøj kan du også købe udstyr til de små dukke børn. Bla små lifte, som er et kæmpe hit hos pigerne her i huset. Så stort et hit, at jeg blev nødt til at klikke en mere hjem for nogle uger siden. Hver gang den ene vi havde kom frem endte det nemlig altid i skrig og skrål. Prøv lige at se hvor fin den. Og så end da i mit total ynglings liberty.

Processed with VSCO with f2 preset

Find Elselil’s fine butik lige her. Måske du finder den helt perfekte julegave til den lille dukke mor her.

Processed with VSCO with f2 preset

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille søndags krea tip