Om en fin strikket krave

Om sidste uge som hjemmebarn og om huskøb

hjemmebarnaffiliate

Så er denne måned snart slut og det betyder at Ebba skal ikke skal være hjemmebarn længere. Læs mere om dette og så er der nyt om vores huskøb eventyr. Alt sammen i dette indlæg.

Så nærmer tiden sig lige pludselig. Tiden hvor Ebba skal starte i vuggestue. Der er faktisk kun halvanden uge til, og det er dermed den sidste fulde uge vi har sammen. Hendes sidste uge som hjemmebarn.

Mærkeligt, men alligevel også helt ok. Hun er så klar og jeg er næsten klar.

Især Ebba er klar. Hun er et meget aktivt, nysgerrigt og socialt lille barn, og der er ingen tvivl om at skulle hun fortsat være hjemmebarn, så skulle jeg til at gøre meget mere ud af at komme ud og møde andre jævnaldrende børn end jeg indtil nu har gjort.

I den sidste månedstid hvor jeg ligesom har vidst hvor det bar hen ad, har jeg haft Ebba med på legepladsen i deres børnehave og har hende lege der mens vi har ventet på at Oline var klar til at tage med hjem.

Hun har haft en fest der, og jeg har flere gange måtte bære hende skrigende og sparkende ud der fra. Hun er meget opsøgende overfor de andre børn, og virker utrolig interesseret i dem, og jeg har flere gange observeret hende tage del i små lege.

Derfor tror jeg at vuggestue start nok alt i alt er det bedste for alle parter. Det bedste for Ebba, det bedste for mig, og ikke mindst for hele vores lille familie i det lange løb.

Den næste halvanden uge hvor jeg har mit lille hjemmebarn hjemme skal nydes rigtigt meget. Pigernes far er hjemme et par dage, og det giver altså lidt mere ro på. Og så har vi alle selvfølgelig også savnet ham mega meget.

Udover at hygge sammen, så skal vi også have det sidste på plads mht et huskøb. Yes i læste rigtigt, vi er simpelthen ved at købe et hus. Vores absolutte drømmehus. Lige pludselig dukkede det op lige for næsen af os, og lige om lidt er det forhåbentlig vores.

Vi var ellers ved at opgive totalt og vende os til tanke om at leje en lejlighed, men så lige pludselig vendte lykken.

Jeg skal nok afsløre lidt mere når de endelig detaljer er på plads men jeg kan afsløre så meget, at vi får både have, 180 m2, badekar og walkin closet at boltre os på.

Behøves jeg at sige at jeg er meget spændt, og i må gerne krydse fingre for at vi snart sætter vores underskrift på en købskontrakt.

Vender tilbage med forhåbentligt godt nyt sidst på ugen.

Ebbas dragt har jeg syet. Den er syet i liberty stof, og mønstret kan du finde link til lige her. Hendes strømpe bukser er fra Condor, og dem kan du finde link på lige her. Bodyen er fra Mini Rodini, og den køber du lige her.

 

 

2 kommentarer

 • Karen

  Åh huskøb lyder dejligt! Håber det går i orden.
  Nu må jeg altså få prøvet de der strømpebukser fra Condor. Er glad for Collegien, men de er dyre ifht. et vuggestuebarn der slider meget på tøjet.
  Har du egentlig prøvet Ministrikks strømpebukser? De ser fine ud, men jeg synes også de ligner Condors en hel del – bare dyrere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Oline har også lige ødelagt 2 par collegien på en uge så nu får hun condor om hun kan lide det eller ej. Det er condor ministrikk sælger.
   Så ingen grund til at betale for dem hos ministrikk. Og tak vi krydser også rigtig meget fingre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en fin strikket krave