Verdens fineste lejlighed

Om Ebbas sommerdragt og status på lejlighedssalg

sommerdragtSå er der endnu en lille strikke opskrift klar til salg. Denne gang er det verdens fineste lille sommerdragt til både store og små piger.  Læs om den og om hvordan det går med lejlighedssalget i indlægget her.

Endelig kan jeg sætte opskriften på Ebbas sommerdragt til salg. Den har været længe undervejs. Først var der problemerne med opskriften, og jeg satte mine søde teststrikkere på en hård prøve, og da de endelig var færdige, ja så har jeg ganske enkelt ikke haft tiden til at gøre den færdig.

Det der lejlighedssalg trækker nemlig mange tænder ud. Vi har fået rigtig mange fremvisninger, og i det næste stykke tid har vi næsten 2 fremvisninger om dagen. Det er hårdt, og vores lejlighed er altid i en instagram og fremvisnings venlig tilstand. Det plejer den absolut ikke at være. Så vores aftner går med at gøre lejligheden klar til næste dags fremvisninger, og det efterlader ikke meget strikketid. Og for at det ikke skal være løgn, så er jeg faktisk alene med pigerne og om at gøre lejligheden fremvisnings parat de næste par dage. Håber alle kommer ud på den anden side uden varige men.

Hold kæft jeg håber snart at en af de fremvisninger munder ud af et salg, ellers så tror jeg godt det her kommer til at hænge os langt ud af halsen.

Nå tilbage til Ebbas sommerdragt.

Ebbas sommerdragt er som navnet antyder en lille dragt perfekt til sommerbrug. Det er den fordi den er strikket i dejlig blød bomuld. Den kan også sagtens strikkes i uld, og bruges med en body eller bluse inden under, men som udgangspunkt er den lavet som en lille sommerdragt.

Denne gang har jeg givet mig ud i de lidt større størrelser. Den går faktisk helt op til str 4 år denne gang. Første gang jeg laver noget der er så stort, men absolut ikke sidste gang. Arbejder p.t på 2 opskrifter og de kommer begge til at gå op til str 6 år, så i fremtiden kommer der masser af opskrifter til de lidt større piger. Glæd jer. Det bliver så godt.

Ebbas lille sommerdragt kan enten købes lige her:

[shopify embed_type=”product” shop=”olinesmor.myshopify.com” product_handle=”ebbas-sommerdragt” show=”all”]

Eller på min hjemmeside lige her

Håber i tager vel i mod min nyeste opskrift, og så kryds lige fingre for at den lejlighed snart ryger.

Processed with VSCO with f2 preset

Gem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens fineste lejlighed