Sådan laver du dine egne flæseærmer

Om ferie, fridage, en dansekjole og et par mamelukker

ferie

Så er jeg igen tilbage på min pind som semihjemmegående hustru efter en lang og hård arbejdsweekend. Læs om den, om charter ferie og en dansekjole i indlægget her.

Om nattevagter og om at sætte pris på livet

Så har jeg endnu engang overlevet en af mine maraton arbejds weekender. Denne gang blev det til 44 timer på 4 dage. Så er man altså lidt most når man går hjem mandag morgen.

Og derfor har jeg også brugt de sidste par dage på at komme mig og på at lave absolut ingenting. Mig og Ebba Elvira har bare tullet rundt, trampet i vandpytter og så har hun set en smule teletubbies, så mor kunne få lidt fred. Ebba Elvira har nemlig fået en sindsyg vane med at stå alt for tidligt op. Tror rekorden er 3.58. Og når man ikke går i seng med hønsene om aftenen, så er man ikke man sure underbukser værd sidst på eftermiddagen.

Og det bliver selvfølgelig heller ikke bedre af at jeg lige har været en 44 timers arbejdsuge igennem, hvor vi bare har haft pokkers travlt med rigtig dårlige patienter. At stå med liv og død mellem hænderne er på en gang pokkers svært og meget drænende, men samtidig er det også enormt livsbekræftende fordi det minder mig om at døden unægteligt hænger sammen med livet, og at den rammer os alle en dag. Nogle rammer det bare alt for tidligt. Og det er netop det jeg tager med mig hjem efter sådan nogle arbejdsdage, at man skal sætte pokkers meget pris på livet, for man ved aldrig hvornår det er slut.

Sådan en weekend med livet mellem hænderne gør også bare at jeg sætter endnu mere pris på den måde jeg har valgt at leve mit liv med fokus på de ting som virkelig gør mig lykkelig, nemlig mine to børn.

Om charterferie planer

Og derfor er jeg også bare ekstra lykkelig i disse dage. For jeg skal nemlig ikke arbejde de næste 3 uger. En skøn blanding af ferie og ganske almindelig fridage. Det bliver så fantastisk.

Vi har ikke så mange planer ud over 1 uges ferie på Rhodos. Åh yes Olinesmor har overgivet sig til charter ferie konceptet, og går nu end da all in og smider lige all inclusive oven i. Har også sagt til pigernes far at vi så meget skal klappe når vi lander, om vi så er de eneste der gør det. Gør man egentlig stadig sådan noget???

Det er min mor der inviterer på ferie, og jeg må indrømme at jeg i starten ikke glædede mig synderligt meget. Jeg er jo for fanden ikke en charter  ferie pige, og da slet ikke en all inclusive pige. Men jeg må indrømme at jeg er blevet en anelse hooked på konceptet efter vores tur til Thailand. Ikke at det var en dårlig ferie på ingen måder. Men jeg kan dæleme godt se fordelene ved buffet mad der er tilgængelig stort set hele tiden, børnepool, legeplads, stor lejlighed med køkken og en flytur på mindre ind 3 timer og max 45 min transport til hotel.

Men nu glæder jeg mig virkelig max meget. Jeg glæder mig til ikke at skulle tænke på en skid i en uge. Bare at få alt serveret og til at have to børn som er max underholdt af alverdens børnevenlige aktiviteter. Så kan det godt være at det ikke er en ferie som går hen i historien som verdens største oplevelse, en så tilgengæld tror jeg det bliver verdens mest afslappende ferie. Og det er altså heller ikke at kimse af.

Måske jeg ligefrem ender med at blive fan af konceptet. Nu må vi se.

Om en dansekjole og et par mammelukker

Processed with VSCO with f2 preset

I dagens anledning blev Ebba Elvira i ført hendes Dansekjole, som jeg blev færdig med at strikke færdig for nogle uger siden.

Den er strikket i blød bomuld fra BC garn, og er simpelthen så fin. Det er absolut ikke sidste Dansekjole jeg strikker.

Desværre var jeg nok temmelig naiv da jeg strikkede den. En sart lyserød er nok ikke lige farven til en tumling som for det meste sidst på dagen ligner noget der har taget bad i en skraldespand. Og der gik da heller ikke mange røde sekunder før den var fuldstændig smurt ind i jord og støv. Dæleme godt den er strikket i bomuld, for så kan den ryge en tur i vaskemaskinen, og så krydser jeg fingre for at den kommer ren ud på den anden side.

Processed with VSCO with f2 preset

Hvis i kigger rigtig godt efter kan i skimte min sidste nye strikke opskrift inde under dansekjolen. Fik faktisk ideen for nogle måneder siden da jeg gik i gang med dansekjolen, men det var først for nogle uger siden at jeg for alvor kom i gang med at lave opskriften. De små mammelukker er perfekte til at have inde under små kjoler, hvor de lige titter frem engang i mellem. De kan selvfølgelig også bare bruges som et par helt almindelig shorts, hvis det er det man lyster.

Opskriften kommer forhåbentlig til salg engang i næste uge hvis alt går vel. Skal nok sige til når det sker.

Og så lige en sidste god nyhed. Hold øje med bloggen de næste par dage, for har nemlig lavet en DIY på hvordan du laver den lille quiltede kyse til jer. Glæd jer. Den er så god.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du dine egne flæseærmer