Om en liberty kyse og manglende tid

Liberty sommertøj // Etsy romper

Processed with VSCO with f2 preset annonce

Om under 14 dage tager vi på ferie, og det er derfor på høje tid at få styr på Ebba Elviras sommer garderobe, og det er der kommet verdens fineste liberty romper ud af. Se mere i indlægget her.

Sommertid er lig romper tid, og især liberty romper tid, og derfor har jeg kastet mig over min symaskine.

Jeg laver 90 % af Ebba Elviras garderobe selv. Det eneste jeg køber er faktisk kun body stockings og strømpebukser. Resten er enten syet eller hjemmestrikket.

Derfor har jeg også fået lidt travlt. Vi tager nemlig på ferie om under 14 dage, og har netop opdaget at hun er vokset ud af meget af det sommertøj vi havde med til hende i Thailand.

Første projekt færdig blev denne fine romper syet i det smukkeste libertystof, Jeg ved ikke hvad der er med mig og liberty, men jeg har faktisk lidt svært at få mig selv til at klippe det op og sy i det, og når jeg endelig gør det, er det altså med stor forsigtighed og med meget koncentration. Tænk hvis jeg ødelade det smukke stof.

Mønstret er fra Etsy , og jeg har allerede anmeldt det lige her, hvis man skulle være interesseret i at læse den.

Det er efterhånden længe siden jeg sidst brugte mønstret, så det var lidt af et glædeligt gensyn. Jeg har lavet et par ændringer, bla har jeg tilføjet et par små vinger, og så har jeg syet den lidt anderledes end foreslået i syvejledningen.

Hvis du sidder og tænker “hvordan dælen laver man sådan et par vingeærmer”, så har jeg gode nyheder. Jeg har nemlig lavet en lille DIY, som samtidig indeholder et par små fifs til at sy den lille romper på en nem måde. Den skulle gerne komme på her i løbet af weekenden.

Liberty stoffet og knapperne kan du købe hos Bettyp, som er et af mine ynglings online stof butikker, når det kommer til liberty og japansk stof. Og så er de faktisk ret billige. 185 kr pr meter, hvor mange andre tager 200 kr pr meter.

Udover masser af stof har de også masser af sy tilbehør, bla de fineste knapper, stråbånd og forskellige færdige syede ting.

De fine små  knæ sokker er fra Condor, og kan købes lige her

Indlægget indeholder kommercielle elementer, så som affiliate links, og sponsorede produkter

Processed with VSCO with f2 preset romper

 

6 kommentarer

 • Kristina Kristensen

  Hej. Hvor er de fine!
  Jeg har forsøgt at komme ind på linket til opskriften men jeg kan ikke komme ind. Kan du huske hvad sælgeren hedder eller kan du huske med gode søgeord? Jeg synes Etsy er lidt af en jungle. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Sælgeren hedder frianki men jeg tror ikke hun sælger på Etsy lige nu. Jeg kan i al fald ikke finde hende mere

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Jøsses da, hvor er den smuk. Elsker ærmerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er simpelthen sådan en inspirationskilde og jeg glemmer hele tiden at kommentere hvor sej jeg synes du er! Så det gør jeg her! Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Hej Anne. Det er jeg bare så glad for at høre. Tusind tak fordi du følger med.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en liberty kyse og manglende tid