Om at sove igennem og babyer som ikke græder

Verdens fineste smækbuks i verdens fineste liberty stof

smækbuksJeg har endnu engang testet et lille mønster for jer. Denne gang er det en lille smækbuks, som kan kan bruges til både piger og drenge afhængig af hvilket stof man vælger. Find anmeldelse og link til mønster i dette indlæg.

Jeg har altså et eller andet med små dragter. . Indrømmet jeg er nærmest besat, og er altid på jagt efter det helt perfekte mønster.

Denne gang har jeg kastet mig over et fra Simplicity.

Simplicity har mønstre til lidt af hver. Både til store og til små, til hjemmet og masser af andre små projekter, så siden er et besøg værd, hvis du er til håndarbejde sådan generelt.

Jeg faldt dog pladask for det lille vintage inspirerede smækbuks mønster. Mønsteret kan både købes som PDF og som almindeligt mønster du får tilsendt.

Jeg valgte det som PDF og printede det ud der hjemme. Det voldte mig en smule problemer, da der ikke var nogen oversigt med over hvordan de enkelte stykker skulle sættes sammen, så det var noget af et pusle spil jeg sad med. Men efter en times tid havde jeg endelig fået alle delene sat rigtigt sammen.

Vær obs på at det godt kan tage nogle dage før at PDF filen bliver tilsendt. Tror der gik næsten 2 dage før min landede i min mail boks.

Smækbuks mønsteret består af 4 forskellige variationer, så du får hele 4 forskellige mønstre for prisen. Mønstret går fra ca 0 – 18 måneder lidt afhængig af størrelsen på din baby. Jeg har syet den største størrelse og der er rigeligt med plads. Ellers kan man nemt bare forlænge selerne en smule, og så kan det sagtens bruges lidt længere.

Modsat de mønstre fra Etsy som jeg normalt tester, så følger der ikke den store sy forklaring med til dette. Den er meget standard, og ganske enkelt helt uforståeligt. I hvert fald for mig, men jeg hader også de traditionelle sy forklaringer, og selvom jeg efterhånden er ret god til at sy, så kan de gøre mig helt kulret i mit hovedet.

Den smed jeg derfor væk, og så syede jeg den som jeg selv ville sy den. Det kræver selvfølgelig at man har lidt sy forståelse ellers må man forsøge at holde sig til den syforklaring der følger med.

Den færdige smækbuks er simpelthen så yndigt, og pasformen rigtig fin. Som før skrevet, så synes jeg sagtens at mønstret også kan bruges til drenge. Det kræver bare en lidt drenget metervarer.

Jeg har syet min smækbuks op i liberty. Jeg har valgt capel i farven sennep, som er et af mine ynglings liberty prints. Jeg har købt det lige her.

De fine stof knapper (gave) er fra Bettyp.dk. Hvis du er til skønne knapper i både liberty, grosgrain stof og alle mulige andre slags så kig forbi. Betty har også et helt fantastisk udvalg af forskellige smukke stoffer. Bla har de liberty stof til en meget fordelagtig pris, og så synes faktisk de er utrolig gode til at udvælge de allerfineste print. Så selvom udvalget er lille i forhold til Shaukat, så er det hele lige i øjet.

Mønstret kan købes lige her, hvis du skulle være fristet til også at sy en lille smækbuks.

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

2 kommentarer

  • […] dragt har jeg syet. Den er syet i liberty stof, og mønstret kan du finde link til lige her. Hendes strømpe bukser er fra Condor, og dem kan du finde link på lige her. Bodyen er fra Mini […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kate

    Hvor er den bare fin! Og hvor er det sjovt, jeg har også været på udkig efter det perfekte smækbuks/romper mønster og jeg faldt for nylig også for en Simplicity, den er lidt anderledes, men også super fin, 1600A hedder mønsteret. Måske du allerede kender det? Og så har jeg også handlet hos Shaukat til formålet 😉 Du er velkommen til at tage et kig hos mig, hvis du har lyst: http://denlillehavtaske.blogspot.dk/
    Tak for en inspirerende blog, mange hilsner Kate

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at sove igennem og babyer som ikke græder