Om et bloomers mønster og om at stå alt for tidligt op

Om græs mellem tæerne og trampolin spring

Processed with VSCO with f2 presetaffiliate

Så kom sommeren til Danmark, og nøjagtig som sidste år, og alle andre øvrige år, så har det tændt en lille gnist af længsel i mig. Læs hvilken gnist det drejer sig om i indlægget her.

På denne tid sker det samme år efter år. Når det gode vejr sætter ind begynder jeg at længes efter hus og have. Normalt generer det mig ikke at bo i lejlighed. Det har også mange fordele. Især når begge voksne i husstanden har ti tommelfingre og ingen interesse overhovedet for have arbejde. Bare det at slå vores 50 m2 store græsplæne kan være en kæmpe udfordring, og ukrudtet lever sit helt eget liv.

Men når solen skinner og bøgen springer ud, så starter min længsel efter bare at kunne gå ud. Bare at kunne åbne døren og lade børnene springe ud for at få græs mellem de små søde tæer.

Og det er ikke engang fordi vi ikke har mulighed for at komme ud. Vi har nemlig både have og tagterrasse til lejligheden, men det føles bare ikke helt som det samme. Især ikke efter vi har fået børn. Vi kan jo ikke bare åbne døren og lade dem smutte ud. Oline er så småt begyndt at få lov til at gå ned i vores kombinerede gård/have, men det er kun hvis vi sidder på tagterrassen, hvor vi kan se hende hele tiden, eller hvis jeg har tid til konstant lige at gå ud for at tjekke. Ellers får hun ikke lov. Jeg tror egentlig ikke hun kunne finde på at gå nogle steder, men det er alligevel en stor overvindelse for mig at slippe kontrollen over hende. Det føles jo som i går at hun lå helt hjælpeløs i mine arme, og det næste øjeblik tager hun selv sko og tøj på for at gå ned og tegne med kridt i gården. Det er alligevel mere end mit beskytter gen sådan lige kan håndtere.

Desværre er huskøbet udsat på ubestemt tid. På den måde vi har indrettet vores liv for tiden er der desværre ikke plads i vores budget til at købe den slags hus vi gerne vil have. Og i stedet for at nøjes, så vil jeg hellere undvære og blive hvor vi er. Jeg er nemlig temmelig kræsen, og ved lige nøjagtig hvad jeg vil have, og hvor jeg vil have det. Og det koster desværre noget mere end vi har råd til lige nu.

Vi er jo dog så privilegeret at vi har min mors sommerhus, som vi kan bruge når vi vil, og kvit og frit. Det er altså virkelig fantastisk, og netop hvad vi har brugt noget af vores pinse på.

Det er har bare været så fantastisk. Bare det at åbne døren om morgen, og lade børnene rende ud. Vi har nydt det og det har børnene dæleme også. VI har ikke lavet så meget andet end at løbe og lege, kigge på blomster og ukrudt, fiske med morfar og så hoppe i trampolin. Mormor har nemlig købt en trampolin, så nu skal Oline bare ud af døren, løbe 20 skridt, og så kan hun ellers hoppe så meget som hun overhovedet orker. Det er temmelig meget kan jeg godt fortælle jer. I går bad hun sågar selv om at komme i seng. Så er man virkelig meget træt når man gør det.

Glæder mig til en sommer fyldt med græs under fødderne og masser af trampolin hopperi.

Olines kjole er fra Lindex, den er desværre udsolgt, men det er en model der går igen sæson efter sæson, og lige nu har de 3 andre version på deres hjemmeside.

Ebba Elviras bloomers er hjemmelavede og du kan finde et mønster på dem lige her. Det er dog uden flæse, men for tvivl ikke, arbejder på en lille DIY til jer, hvordan i sætter sådan en lille fin flæse på. Regner med den kommer online i morgen, så hold øje.

Hendes sol hat kan du finde et mønster på lige her.

Hendes sandaler er fra Angulus og kan købes lige her.
Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om et bloomers mønster og om at stå alt for tidligt op